Avui us portem un nou repte per la comunitat. Conjuntament amb els redactors i administradors de la comunitat, volem fer un Top d’hores dedicades a cada joc de la Nintendo Switch per tots els membres que hi vulgueu participar. D’aquesta manera podrem conèixer qui són els membres que juguen més. Com ja sabreu, a la Switch podem veure una petita llista dels darrers jocs jugats, tant els jugats per nosaltres com els dels nostres amics, però no podem veure les hores dedicades a tots els jocs ni el global d’hores. Per poder conèixer totes les hores que hem jugat els diferents membres de la comunitat, hem creat un document d’Excel compartit, que haureu d’emplenar amb les vostres dades, on trobareu uns 320 jocs aproximadament. El procediment és molt senzill: sols heu d’indicar el vostre nom d’usuari a la casella roja (veureu que ja hi són els noms d’alguns com en Mironet1 o en Rockstar). A continuació, en la casella de sota on heu posat el vostre nom, heu d’indicar la data d’actualització, es a dir, la data a la que heu afegit les vostres dades. Finalment sols heu d’emplenar les caselles on hi ha els jocs que heu jugat amb la quantitat d’hores dedicades.     Per tal de saber les hores dels jocs que ja fa temps que no jugueu, heu de posar el cartutx a la Switch, iniciar el joc i tancar-lo. D’aquesta manera apareixerà al vostre perfil les hores que heu jugat a l’aventura en qüestió. Si el joc el teniu en format digital, l’inicieu, el tanqueu i com abans, al vostre perfil apareixeran les hores dedicades al joc en qüestió. Donarem una data final a través de Twitter per omplir els vostres Top i tancar el registre d’hores, però també l’anirem actualitzant de forma regular cada mes, i per això és molt important la data d’actualització. Dit això, esperem que us apunteu tots/es al repte, que guani el/la més viciat/da i, sobretot, HYPE! Aquí us facilitem l’enllaç al document d’Excel per tal que pugueu anar-lo emplenant amb les vostres hores. No us perdeu tampoc el vídeo del nostre Youtube per més detalls!