Molt bones a tothom! Com cada dia des de Nintenhype repassarem les principals novetats que ens ha deixat aquest dijous, on venim carregats de confirmacions, comencem!

 

 • Ja tenim disponible la web de l’E3 de Nintendo, on apareixeran llistades totes les novetats en el mateix moment que es treguin a la llum, durant els dies 12, 13 i 14 de Juny.
 • De moment però, al web només hi trobem informació sobre el campionat invitacional de Super Smash Bros. (del qual n’hem fet un article), on es donaran cita els millors jugadors del món, i les finals a 4 entre els millors equips del món de Splatoon 2.
 • Avui a partir de les 15:00h tenim disponibles les ofertes de primavera de Nintendo (en podeu trobar més informació aquí) que duraran fins al dia 5 d’abril i on tindrem 140 ofertes entre jocs i DLC‘s, dels quals (si no em fallen els càlculs) 71 són jocs per a Nintendo Switch i les altres es reparteixen entre 3DS i WiiU (sent aquesta ultima la que menys ofertes rep).
 • Ja té més d’un any de vida però continua rebent premis, aquest cop a la GDCThe Legend of ZeldaBreath of the Wild ha estat guardonat amb el títol de millor joc de l’any, millor disseny i millor so, un triplet que el corona com a vencedor absolut de l’any. El joc Gorogoa el qual es troba en camí a Nintendo Switch ha obtingut dos guardons, millor joc de mòbil i el premi a la innovació.
 • Per la seva banda, en paral·lel amb la GDC se celebra l‘Independent Games Festival, on el clar vencedor ha estat Night in the Woods, emportant-se el premi de millor joc indie de l’any i la millor narrativa. El joc Celeste ha aconseguit el premi de joc més aclamat pel públic general.
 • Tenim dues males notícies en el dia d’avui, la primera d’elles és que Over Fence, desenvolupadora de jocs com Flip Wars per a Nintendo Switch, ha estat declarada en bancarrota. L’empresa nipona va ser declarada en fallida el passat 16 de març amb un deute de 2 milions de iens (mes de 15.000€ al canvi). L’empresa es va crear l’any 2012 i estava formada per antics empleats de la famosa Hudson Soft.

 

 

 • L’altra mala notícia (per sort, no tan dolenta) és que el joc Manticore – Galaxy on Fire finalment no serà llançat demà dia 23 com estava previstDeep Silver no ha especificat el perquè d’aquest retràs. Han confirmat que anunciaran una nova data de llançament durant els pròxims dies.
 • Els fans dels jocs de lluita (entre altres generes) estan de celebració: La coneguda empresa d’accessoris HORI ha anunciat el llançament d’un “Joy-Conesquerra amb una creueta en lloc dels botons que porta el comandament de sèrie. Serà llençat al Juliol i l’únic inconvenient és que en principi només es podrà utilitzar amb la consola en mode portàtil (és a dir, amb el comandament connectat a la consola). Tindrà un preu de 2.678 iens (uns 21€ al canvi).
 • Wolfenstein II: The New Colossus es podrà jugar per primera vegada durant el Bethesda Gameplay Day que se celebrarà el pròxim dia 7 d’Abril a Boston. Podrem veure els primers gameplays del port a Switch aquell mateix dia.
 • Compte amb les confirmacions d’avui per a Nintendo Switch per què vénen ben carregades amb 10 títols i un DLC: El dia 29 de març ve fort amb tres llançaments i un DLC, amb els llançaments de Gem Smasher en versió física (ja disponible a la eShop); Streets of RedDevil‘s Dare Deluxe, que va ser endarrerit sense data també s’estrenarà aquest mateix dia; i Zombillie, que també ha aparegut llistat a la eShop pel mateix dia. Per la seva banda, també el mateix dia tindrem disponible el DLC basat en Awakening per a Fire Emblem Warriors. Ja a l’abril, el dia 5 sortirà Super Rocket Shootout; el dia 10 podrem jugar a Masters of Anima; Hello Kitty Kruisers sortirà el dia 26 en format digital i el 27 en format físicYs VIII per la seva banda arribarà finalment el dia 29 de juny a Europa (tres dies després que a Nord-amèrica). Ja per l’estiu arribaran Nihilumbra i Defoliation i per l’any que ve ha estat anunciat Tunche.
 • Des d’avui podeu adquirir una gran varietat de títols per a Switch: Bad Dudes VS Dragon Ninja, Eat Beat Deadspike-san, Gate of Doom, Gekido Kintaro’s Revenge, NO-THING, OPUS: Rocket of Whispers, Shantae and the Pirate’s Curse i Slayaway Camp: Butcher’s Edition.

 

Moltes gràcies per llegir-nos un dia més i a cremar la Visa amb les ofertes!