Tenim el plaer d’anunciar que entre Maig i Juny d’aquest any per a Nintendo Switch arribarà (en format físic) Yonder: The Cloud Catcher Chronicles, una aventura única en un món fantàstic a punt de la extinció.

Arriba a Switch després de passar per PS4 i tindrà els controls perfectament adaptats a l’híbrida de Nintendo i funcionalitats exclusives per la consola. Incorporarà, a més, un nou mode de fotografia adaptat a la consola, que permetrà als jugadors compartir imatges del món on es desenvolupa l’aventura amb els amics. A més, es llançarà en castellà, pel que l’idioma no serà excusa per gaudir del joc.

Gamea, on succeeix tota l’acció, està plena de delícies naturals. Els boscos exuberants, les tranquil·les ribes i els pics gelats alberguen criatures adorables com els Fabbits o els Squombles. Aquestes meravelles salvatges atreuen tots/es aquells/es amb una especial inclinació per a l’exploració.

 

 

Quan una estranya substància fosca inunda la flora i la fauna del territori, un personatge controlat pel jugador/a serà l’encarregat/a de descobrir l’origen d’aquesta problemàtica. Crearàs el teu propi heroi o heroïna i emprendràs el viatge d’autodescobriment per la bonica illa mentre dónes un cop de mà a les persones que necessiten la teva ajuda.

El personatge ràpidament es farà amic/ga dels vilatans i descobrirà espurnes màgiques que seran capaces de dissipar la fosca energia, coneguda com a Murk, que plaga Gamea. Hi haurà l’opció també de provar sort en l’agricultura, l’artesania, la cuina, i l’elaboració de cervesa, entre d’altres, per tal d’intentar crear un estil de vida sostenible i ajudar a la gent de la terra.

La històra de Yonder s’esté a través de vuit biomes diferents, cadascun amb el seu propi cicle de dia / nit, canvis climàtics, màgies ocultes, animals únics amb els que fer amistat i missions amb reptes de dificultat variable, tot per ser completat al ritme del jugador/a. Sempre hi haurà alguna cosa per descobrir darrere de cada cantonada. Relaxa’t amb Yonder The Cloud Catcher Chronicles a Nintendo Switch: a casa teva al sofà, a l’autobús o des de la comoditat del teu llit amb una tassa de te calent!

 

 

[amazon_link asins=’B07B46NS4F’ template=’ProductAd’ store=’nintenhype-21′ marketplace=’ES’ link_id=’b00c2717-2b4e-11e8-9e38-bf1e149930aa’]