Ja és cap de setmana i el cos ho nota, ho sent i ho vol! Bàsicament, com les notícies del dia: noten que les necessitem, senten la nostra crida i volen fer tot el possible per tal de sorprendre sigui com sigui a la comunitat! Bé, potser no és una explicació del tot realista, però crec que m’enteneu prou bé. Culpa del “hype”, ja ho sabeu. Som-hi va!

 

  • Minecraft vol ser el referent número 1 del “crossplay” entre totes les plataformes existents però encara és lluny d’aconseguir-ho. Al menys, en el que es refereix a Switch, ja que la versió “Bedrock Edition“, que entre d’altres coses ofereix el comentat anteriorment, “té un llarg camí a recórrer” si es vol aprovar. Així ho ha confirmat la pròpia Nintendo.
  • Noves actualitzacions per a jocs de Switch: Floor Kids (encara no s’ha llançat, però afegirà un nou mode de joc del que no se n’han detallat les característiques), Moon Hunters (millora de “frames” i detecció individual dels “Joy-Con”) i, sorpresa, Kirby Star Allies (que, simplement, ha afegit la possibilitat de canviar d’idioma i algunes millores de rendiment gens destacables).
  • 6180 the Moon, després de ser llançat fa mesos (anys, es podria dir) a WiiU i 3DS, arribarà a Nintendo Switch. No se’n sap la data i serà en format digital. Avui posem aquest llançament de forma individual perquè no se n’ha anunciat cap més.
  • Ens ha arribat informació de que tot el territori japonès es quedarà sense edició especial de Project Octopath Traveler. Resulta molt extrany degut a la fascinació dels Japonesos per aquest tipus d’edicions i la facilitat de Nintendo de facilitar exclusivitat cap aquest territori, però tal i com va confirmar el Nintendo Direct del pasat dia 8, allí sortirà només la carcassa i el cartutx del joc. Tot i així, els usuaris i usuàries rebran un seguit de merchandishing exclusiu per “compensar” aquesta “pèrdua”.
  • S’ha anunciat, tal i com us comentàvem pel nostre Twitter, que Sonic Mania finalment sortirà en format físic i en forma d’edició especial per a Nintendo Switch i altres plataformes. S’anomenarà “Sonic Mania Plus” i, a continuació, us deixem una imatge de tot el que contindrà (també ho podeu veure a la imatge que acompanya la part superior de les presents notícies).

 

 

  • Al mateix anunciar l’edició anterior, Sega va mostrar un misteriós “teaser” en el que es pot observar un logotip mentre s’il·lumina la paraula “RACING” a la base d’aquest. No hi ha cap mena de dubte de que ben aviat ens sorprendran amb algun joc de carreres protagonitzat per les seves “mascotes”.
  • La fundació Entertainment Software Association ha posat a subhasta un pack de Nintendo Switch + dos jocs: Mario Kart 8 Deluxe i Super Mario Odyssey. Fins aquí bé. El que la fa especial és que està firmada per Reggie Fils-Aime. La subhasta havia de començar Dimarts dia 20 a un preu “base” de 170 dòlars. Avui, a tres dies de començar el procés, el preu base està situat als 1400 dòlars. Us deixem l’enllaç per si voleu fer-hi una ullada i provar sort.
  • Des de l’esdeveniment HOOPER’s ens arriba una suculenta informació. Sembla ser que Suda51 està pensant (o fins i tot ja està treballant) en remasteritzacions de dos dels seus estrambòtics jocs: Killer7 i Flower, Sun & Rain. Seguirem informant de qualsevol novetat “oficial” que no es tracti d’un simple rumor.
  • Koei Tecmo i Omega Force han anunciat Musou Orochi 3 (o Warriors Orochi 4, depenent del territori). Serà llançat aquest any i tot apunta a una possible versió per a Switch degut al seu predecessor.
  • En Dissabte i Diumenge la tònica acostuma a ser que no hi hagi llançaments de jocs a no ser que alguna companyia s’hagi “despistat”. I aquesta setmana seguim amb la mateixa rutina. Així que aprofiteu bé aquests dies de festa que la setmana que ve arriba el Detective Pikachu!

 

Moltes gràcies a tots i a totes, tingueu un bon cap de setmana i tornem Dilluns!