Es nota que és cap de setmana i, a més, finals de mes perquè les notícies són molt superficials. Bé, superficials en el sentit que Nintendo ens té acostumats/des a un nivell molt alt d’informació i a la que baixa una mica la neccessitat de “hype” en vena provoca aquesta sensació. El nostre deure, però, és informar i així ho farem avui també. Comencem!

  • Fa cosa de poc més d’un dia s’actualitzava Super Mario Odyssey afegint un nou mode anomenat “Mundoglobo” i ha sigut qüestió d’hores que ja es “trenqués” la seva jugabilitat: els jugadors i jugadores més experts i dedicats al món del “glitch” han aconseguit situar els globus protagonistes d’aquest minijoc en zones inaccessibles per als jugadors/es corrents, fet que impedeix aconseguir determinades recompenses. Esperem que Nintendo ho solucioni ben aviat.
  • Més males notícies: si sou de territori Europeu i esteu interessats/es en el joc Zero Gunner 2 (només disponible a eShop), haureu d’esperar a adquirir-lo, ja que s’ha detectat un error desconegut que afecta a la seva descàrrega i no s’hi sap trobar la seva solució. Us mantindrem informats/des.
  • Novetats per a Switch: I, Zombie (el 8 de Març a Europa i Amèrica, en digital) i Alteric (el 30 de Març i, de moment, només està confirmada la seva sortida a Amèrica). Per la seva banda, s’ha confirmat que Wargroove, un indie que presenta unes grans característiques, podrà ser provat a la EGX Rezzed 2018, una fira de videojocs, pel que la seva sortida a Switch hauria de ser imminent.
  • Harvest Moon: Light of Hope rebrà una edició especial anomenada…Special Edition (últimament l’imaginació en el tema noms falla bastant). Aquesta edició inclourà el joc físic, una vaca de peluix, un set de pins, un llibre que simula ser un diari, un CD amb la banda sonora i una caixa exterior personalitzada. Es pot reservar aquí, a NIS America, a un preu de 65 dòlars.
  • PayDay 2 ja es pot adquirir a Switch però com comentàvem dies enrere ha sigut llançat en un estat molt primari, suprimint moltes característiques disponibles a altres plataformes. Una d’aquestes característiques és el xat de veu. Starbreeze Studios ha confirmat que l’incorporaran quan sigui possible, ja que de moment no han sigut capaços de trobar la forma de que sigui una realitat a la consola híbrida de la “gran N”.
  • Una vegada surti Nintendo Labo, la My Nintendo Store japonesa ha comentat que alguns dels seus kits es podran obtenir a través de la eShop (de moment s’han confirmat els Kit Variat i el Kit Robot).
  • L’Splatfest ja forma part de la vida dels jugadors i jugadores més aficionats/des a Splatoon i la pròxima batalla no es farà esperar: serà durant els dies 2 i 3 de Març (de moment, a Japó) i permetrà triar al guanyador entre les Flors i els Dangos (són menjars tradicionals japonesos).
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild s’ha emportat el premi a “joc de l’any” als D.I.C.E Awards, superant a Cuphead, Horizon: Zero Dawn, PlayerUnknown’s Battlegrounds i Super Mario Odyssey. Un altre reconeixement que només fa que augmentar el prestigi d’aquesta gran aventura.
  • Acabem recordant els títols que van ser llançats entre ahir i avui i que ja podeu adquirir si us interessen: Chicken Range, PayDay 2, Toki Tori 2+ i Twin Robots: Ultimate Edition.

Moltes gràcies i seguim Dilluns!