Bona entrada de setmana a tots i a totes! Ni que a Barcelona hi hagi el Mobile World Congress 2018 aquí a Nintenhype no parem i, de fet, pel Twitter oficial de la comunitat us estem portant algunes exclusives que alguns membres ens estan enviant des d’allí en viu i en directe. Però ei! Que alguns seguim aquí, darrere la pantalla, al peu del canó per tal d’oferir-vos les últimes novetats de Nintendo. Endavant, que la febre pel Direct i pel ja més pròxim E3 cada dia es fa més poderosa!

  • Shining Ressonance Refrain, el joc de Sega que sortirà d’aquí no gaire a Nintendo Switch, arribarà a Occident sense censura. A més, la companyia ha confirmat, a través d’un Gameplay del joc realitzat en anglès, que l’aventura es mourà a 1080p des del mode “dock” de la consola i que els/les usuaris/es podem posar el llistó molt alt per a l’aventura, que complirà totes les nostres espectatives
  • Nintendo Switch no es cansa de rebre nous llançaments: Radio Hammer Station (ha aparegut a la eShop Coreana, però no se’n sap la data de llançament), Gekido Kintaro’s Revenge (durant el Març, en digital), Raby x Laby: Puzzle Out Stories (llistat pel 24 de Març a la eShop Japonesa), Air Hockey (en digital per al 28 de Març), Midnight Deluxe (en digital per al 8 de Març) i Party Bingo (llistat a la eShop per al 15 de Març només a Japó).
  • Voez rebrà una versió física al territori Americà. No s’ha confirmat si es llançarà en aquest format a la resta de territoris, tot i que seria una gran notícia per als/les seguidors/es.
  • The Lost Child i God Wars: The Complete Legend rebran una edició especial cadascun. Com passa en aquests casos, les reserves s’han de fer des de la pàgina de NIS America. La reserva del primer la podeu trobar en aquest enllaç mentre que si us interessa la segona la podreu trobar aquí.
  • Nous rumors apunten a que el fantàstic joc de puzles i terror Little Nightmares podria arribar a Nintendo Switch ben aviat. Encara no hi ha cap tipus de confirmació oficial. No dubteu en que tan bon punt coneguem alguna cosa, sereu els primers en saber-ho.
  • Ja hi ha data oficial de llançament per a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Trilogy, al menys en territori japonès. Serà el dia 26 de Març i per desgràcia no es coneix cap informació al respecte de que surti de terres nipones i acabi sortint de forma mundial. Esperem que així sigui.
  • Acabem aquestes notícies de Dilluns recordant, com sempre, els llançaments que ja estan disponibles per a les consoles de Nintendo. Avui, però, debuta a Switch un únic joc: Spot the Difference. Suposem que per a que els jugadors i les jugadores apurin els grans títols “AAA” d’aquest mes per així deixar pas a un Març que es preveu encara més mogut que el encara present mes.

Gràcies i seguim demà!