Actualment hi ha tal ritme de llançaments de videojocs en format físic que resulta impossible intentar arribar a tot allò que ens interessa com a jugadors i jugadores. Si bé la popularitat d’algunes aventures l’especifiquen la seva qualitat i la recepció comunitària, hi ha empreses que ens descobreixen algunes joies interessants que a primera vista poden passar desapercebudes, però que realment disposen d’un seguit d’elements que les fan úniques. Saturday Morning RPG, de l’estudi Mighty Rabbid Studio, és un d’aquests jocs que entren a la categoria anteriorment comentada. Fa uns mesos que va arribar Nintendo Switch en format digital (aquí en teniu l’anàlisi) i Limited Run Games es va encarregar de realitzar-ne una versió física. A més, 2500 afortunats/des mundials van tenir la possibilitat d’adquirir una edició especial i limitada de l’aventura amb una gran quantitat d’elements extra relacionats amb el joc i els seus móns de fantasia RPG. Avui, l’Ariarlet, redactora de la comunitat, us ofereix un “unboxing” d’aquesta edició col·leccionista i exclusiva del joc, i us mostrarà tot el que conté. Esperem que us agradi!