Què va passar cent anys abans dels esdeveniments de The Legend of Zelda: Breath of the Wild? Des d’avui, dia 20/11/2020, podeu viatjar al passat de la història original gràcies a Hyrule Warriors: L’era de la Calamitat per a Nintendo Switch, una nova aventura per la consola híbrida de la companyia nipona en la que ens enfrontarem a tota classe de perills per evitar la destrucció del Regne de Hyrule! Com és clàssic de la saga en general, haurem de plantar cara a un perill ancestral que amenaça tot el Regne, i en aquest entrega, haurem de guiar les nostres tropes de soldats per parar els peus al maligne Ganon, que ha condemnat Hyrule al Cataclisme. Sereu capaços/es de guanyar la lluita definitiva per la supervivència? Agafeu les vostres millors armes, equipeu-vos amb els objectes més poderosos i encarneu una gran quantitat de personatges de la saga per lluitar contra les forces del mal i canviar el destí del Regne! No heu tingut mai curiositat per saber com determinats personatges van viure aquesta guerra? Doncs a Hyrule Warriors: L’Era de la Calamitat ho podreu fer realitat!

 

 

Una nova història per descobrir

 

Hyrule Warriors: L’Era de la Calamitat ens presenta una jugabilitat totalment diferent de The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Mentre que al títol original se’ns presentava una aventura d’acció on l’exploració i l’aprenentatge personal eren l’eix conductor de l’escassa història que se’ns hi plasmava durant l’argument, en aquest “spin-off” trobarem un musou amb una forta càrrega de cinemàtiques i una estratègia de joc totalment renovada, bebent de l’essència d’aquest gènere però mesclant-lo amb algunes idees vistes a l’aventura original del 2017. Si bé tindrem les clàssiques onades infinites d’enemics que emplenaran la pantalla de la nostra Nintendo Switch amb centenars de desenes de Bokoblins, Moblins, Lizalfos i altres bèsties a derrotar, disposarem de noves tècniques extretes directament de BOTW que dotaran la jugabilitat d’un dinamisme mai vist a la saga hack’n slash, com per exemple, les bombes remotes o el poder de congelar el temps. A més, tota l’acció no es basarà en donar cops d’espasa contra tot allò que se’ns planti per davant. Disposarem de reptes, tocs d’RPG, arbres d’habilitats, desbloquejables, i un llarg etcètera per dotar tot el conjunt d’un dinamisme espectacular.

Si sou fans del gènere, i a poc que us agradi la saga TLOZ, gaudireu moltíssim amb tots i cada un dels aspectes que ens ofereix el títol. Tot i la sorpresa de fer una “preqüela” (entre moltes cometes) de Breath of the Wild amb un gènere totalment diferent, el resultat final no deixarà indiferent a ningú, menys encara tenint en compte que ens explicarà una visió molt més acurada dels fets del joc principal.

Al vídeo adjunt podeu veure les primeres impressions de l’aventura que el nostre company JordiBDR us va oferir en directe al nostre Twitch comunitari. Així mateix, des d’aquest enllaç podeu veure el vídeo de les primeres impressions de Hyrule Warriors: Definitive Edition per a Nintendo Switch que va realitzar en Mironet per tal de poder fer una comparativa amb la primera presa de contacte del món dels musou amb la saga The Legend of Zelda.

 

 

Hyrule Warriors: L’Era de la Calamitat, la preqüela de Breath of the Wild, està disponible a Nintendo Switch des del 20/11/2020 en format digital (59,99 euros) i en format físic (49,99 euros)