Sempre es bon moment per rebre noves IP al món dels videojocs, i si ho fan a mode de llançament multi-plataforma i adaptant el seu contingut als gustos dels/les usuaris/es en determinades plataformes, benvingudes siguin! Avui us portem un vídeo de Starlink: Battle for Atlas, la nova aposta d’Ubisoft per a PlayStation 4, Xbox One i Nintendo Switch. A falta de l’anunci d’una nova entrega de la saga Starfox que els/les amants del món de les naus espacials esperen amb ànsia, bons són els “spin-off” que pugui realitzar el carismàtic Fox McCloud en alguna aventura! En aquest vídeo en Mironet us ofereix unes primeres impressions del grandiós Starlink per tal de que pogueu fer una ullada a què us trobareu durant el desenvolupament del joc i en els seus inabastables territoris espacials. Gaudiu-lo!