Molt bones gínjols! Aquí Rockstr85 per portar-vos un dia més les notícies del dia, agafeu-vos bé perquè venen corbes i no em refereixo de les boleges del Mario Tennis Aces!

• Esteu calentes? Doncs jo si i molt! Suda51 el desenvolupador del nostre estimat Travis Strikes Again ha confirmat que el títol vindrà subtitulat al castellà! Tambè ha fet esmena que podrà ser seleccionat el rus i l’holandès, una llastima que encara no s’hagi animat pel català, però veurem que ens oferirà amb aquest nou videojoc.

• Sembla que la plataforma de micromecenatge Kickstarter està sent molta ajuda pels desenvolupadors indies que volen publicar a Nintendo Switch, Steamboat Billy: The Curse of the Leviathan és un d’aquests casos, el joc un híbrid entre Pokemon i The Legend of Zelda: Wind Waker (com diuen els seus desenvolupadors) i amb una estètica quasi fulminada de Cuphead sortirà per la nostra plataforma més estimada, li donareu una ullada?

Pokemon torna a estar de moda! Si, Pokemon torna a estar de moda, per començar, està cantat que hi haurà títol nou per Nintendo Switch i això simbolitza… Més merchandising, sí! Nintendo of America ha registrat la marca comercial Pokemikke, aquesta marca produïrà: cuberteria, rellotges, papereria, bosses de ma, vasos, mantells i roba.

Japó sempre te les de guanyar amb Nintendo i un cop més ho demostren, Okami HD sortirà en versió física i no només això, sinó que ademés comptarà amb dos versions, l’ordinaria i una limitada que constarà de la b.s.o. del joc, un penjoll, una carcassa per la consola i una gamuza. Cal recordar que el joc sortirà a la venda el 9 d’agost, vorem si finalment Capcom s’ens anima i ens porta la joia d’en sensei Kamiya en versió físic!

Us deixem aquí el seu trailer:

Level-5 ha obert el nou web de El misterioso viaje de Layton: Katrielle y la conspiración de los millonarios DX, el joc arribarà per Nintendo Switch al Japó el dia 9 d’agost a un preu de 6.458¥ (50€ aproximadament).

•  El joc d’Arc System Works (Dragon Ball FighterZ, Guilty Gear, BlazBlue) BlazBlue: Cross Tag Battle, apareix un nou trailer on s’ens mostra 4 personatges de la saga RWBY, més teca per aquest crossover!

 

Arc System Works no es queda només encallada amb els títols de lluites, acaben d’obrir la web japonesa de Jake Hunter Detective Story: Prism of Eyes, joc multiplataforma per ps4 i Nintendo Switch que arribarà a japó el 9 d’agost i a occident tant en físic com a l’eShop a la tardor del 2018.

• Leakejat! Shelter Generations sortirà per Nintendo Switch en físic gràcies a Super Rare Games.

• Sembla que Nintendo i Bandai Namco ens volen fer tornar a rememorar aquelles vacances de resort, Go Vacation es llençarà per a Nintendo Switch el 27 de juliol d’aquest mateix any, pels desmemoriats només recordar que aquest joc era semblant al Wii Sports Resort amb 50 activitats estiuenques per gaudir dintre d’aquesta illa.

Aquí en podeu veure el seu trailer:

• Nintendo ens ha ben acostumat als diferents esdeveniments especials de Fire Emblem i tot apunta al fet que el dia 21 de maig hi haurà un acte especial on els herois prendran força, esteu a punt?

Ok us comento, sóc molt de l’armadillo Dillion‘s, d’acord? Doncs tot apunta que segons els seus productors Kensuke Tanabe, Risa Tabata i Jun Tsuda de Vanpool és bastant probable que veiem a l’armadillo més famós de Nintendo en un crossover amb algun altre franquícia de Nintendo, també han mostrat el seu interès per portar la franquícia cap a Nintendo Switch i que han rebaixat la seva dificultat per fer-ho més accessible.

Vosaltres voleu ser també els més ràpids del oest? Si es així us deixem amb el trailer:

• La continuació del joc de bàsquet NBA Playgrounds 2 es demora fins nou avís, el joc que tenia programat el seu llançament el dia 22 de maig ha posposat la seva sortida per fer-nos arribar el bàsquet arcade a uns nivells emocionants”.

• Avui mateix ha acabat la campanya de finançament a Kickstarter del videojoc Faeland, una aventura molt semblat als primers The Legend of Zelda de la Nintendo NES. I no només ha acabat amb èxit, si no que finalment arribarà a Nintendo Switch durant el 2019. Aquí teniu la pàgina del projecte per a més informació.

Nintendo ens ha mostrat en un nou vídeo sobre les bondats de My Nintendo, us deixem el video a continuació:

 

Això ha sigut tot per avui! Porteu-vos bé i recordeu que un armadillo vetlla per vosaltres!