Diversió familiar en qualsevol lloc, GO VACATION arriba a Nintendo Switch el 27 de juliol

Nintendo Switch s’omplirà d’esport aquest estiu amb més de 50 jocs i activitats diferents, com paracaigudisme, guerres de boles de neu, vòlei-platja, tennis i molt més

 

Si aquest estiu et quedes amb ganes de platja, muntanya, piscina o qualsevol altre pla desitjable, GO VACATION per a Nintendo Switch et posarà un resort de vacances a l’abast dels teus dits quan arribi a Europa el 27 de juliol. Paracaigudisme, vòlei platja, tennis o fins i tot activitats no molt estiuenques com guerres de boles de neu seran el pa de cada dia a l’illa Kawawii, un lloc que ofereix alguna cosa per a tothom, amb més de 50 jocs i activitats diferents per gaudir . Pots veure GO VACATION en acció en el tràiler d’anunci aquí sota.

Creat per la desenvolupadora BANDAI NAMCO Studios Inc., GO VACATION inclou una gran varietat de jocs cooperatius i competitius que poden ser jugats tant en solitari com en un grup de fins a quatre jugadors, en una sola consola Nintendo Switch o en diverses, gràcies a la connexió sense fils de la consola. Moltes de les activitats ofereixen l’opció de control per moviment amb els Joy-Con, fent l’experiència encara més divertida i immersiva.

 

 

Descobreix noves sorpreses cada dia a les teves aventures per les quatre àrees diferents del resort d’illa Kawawii. En explorar a peu, a cavall, amb moto de neu o de moltes formes més, descobriràs nombrosos col·leccionables, desafiaments i altres oportunitats per pujar el nivell del teu personatge i noves opcions de personalització. Decora la teva pròpia vila, gaudeix d’un deliciós menjar en un dels food-truck de l’illa o captura la bellesa de la fauna local de cada resort amb la teva càmera de fotos. Els desafiaments constants i els regals, com vestits especials o noves races de gos, mantindran als jugadors enganxats a les aventures per l’illa Kawawii durant hores.

GO VACATION t’oferirà les vacances perfectes en el palmell de la mà, quan arribi a Europa el 27 de juliol, en exclusiva per a Nintendo Switch.

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://twitter.com/nintendoes

https://www.facebook.com/NintendoES / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES