És època d’E3 i la veritat és que els que som amants del món del videojoc estem amb els nervis a flor de pell. Tot i que encara falta gairebé un mes per a que alguns dels somnis dels/les jugadors/es es facin realitat, les filtracions i, en definitiva, els “leaks”, poblen tots els racons de la xarxa: fòrums, taulers, xats, webs…Res es salva de la implacable onada dels rumors que, de confirmar-se, farien tremolar els ciments de la indústria.

Una de les companyies de les que se n’espera més impacte és, com no, la “nostra” Nintendo. En les últimes setmanes, tal i com de forma personal hem anat compartint a les nostres NTHNews, al Telegram, Discord i comentaris en general, hem tingut des de registres de patents de les sagues més reconegudes del món de la “gran N” (F-Zero, Star Fox, Pikmin,…), passant per rumors molt poderosos sobre la nova entrega de Pokémon per a Nintendo Switch (segur que heu llegit quelcom de “Pokémon Let’s Go Pikachu” i “Pokémon Let’s Go Eevee”), i arribant a possibles llançaments per a l’híbrida de Nintendo tant “poc corrents” com Fallout 3 o Call of Duty Black Ops IIII.

Per tant, avui, a la nostra nova NinEnquesta (la quarta ja, com passa el temps) us volem preguntar si, tenint en compte que ja és gairebé oficial que l’E3 de Nintendo estarà centrat en dos grans jocs (Splatoon 2 i Super Smash Bros.), és possible que tinguem algun Nintendo Direct abans d’aquest gran esdeveniment tenint en compte la gran quantitat de possibles estrenes que tenen damunt la taula i que al Nintendo Treehouse de l’any passat s’hi van presentar una quantitat ínfima de novetats, pel que aquesta opció com a “mètode d’anunci” pot quedar descartada.

 

 

Creieu que Nintendo farà un Nintendo Direct abans de l'E3?

  • Sí. No pot anunciar totes les futures estrenes a l'E3 2018. (47%, 15 Votes)
  • No. Ho mostrarà tot durant l'E3 o en directes posteriors. (41%, 13 Votes)
  • Podria ser, però em decanto només per Smash + una altra gran estrena durant aquest 2018. (13%, 4 Votes)

Total Voters: 32

Loading ... Loading ...

 

 

Teniu temps per votar fins el Dimecres 23 de Maig a les 23:59 de la nit. Volem veure quin nivell de “hype” teniu, va! Gràcies i esperant veure les vostres opinions (que, recordeu, que si hi ha alguna opció “extra” que tingueu en ment i no està a l’enquesta, ens la podeu deixar als comentaris i quan fem el “recompte” de vots, la inclourem com a opció!).