El crossover definitiu de personatges de la saga Zelda arriba a Nintendo Switch el 18 de maig

 

La batalla per Hyrule es torna més intensa que mai a Hyrule Warriors: Definitive Edition, amb 29 personatges que despleguen tot el seu poder en els mapes més emblemàtics d’una saga que ja és llegenda

 

En més de 30 anys d’història, la llegenda ideada per Shigeru Miyamoto i continuada per Eiji Aonuma ens ha deixat amb grans personatges que s’han quedat en el record dels jugadors. Avui, protagonistes, aliats i dolents de més d’una desena de jocs diferents de la saga The Legend of Zelda cooperen i s’enfronten entre si a Hyrule Warriors: Definitive Edition, l’edició més completa del crossover de la saga.

Nintendo i Koei Tecmo col·laboren en aquest nou joc d’estil Warriors, o Musou, en què el jugador maneja a personatges de la saga The Legend of Zelda com comandants d’un exèrcit aliat que s’enfronten a exèrcits enemics comandats per grans dolents o futurs aliats de la saga The Legend of Zelda, com Impa, Darunia, Ruto, Sheik, Midna, Fay, Zant, Tingle, Yuga o el mateix Ganondorf, i nous personatges com les fetilleres Llana i CYA, el fer guerrer Volga o Linkle, la versió femenina de Link dissenyada especialment per a l’univers Hyrule Warriors. Així, Maripola (de The Legend of Zelda: Twilight Princess) col·laborant amb Marin (Link ‘s Awakening) i Darunia (Ocarina of Time) per alliberar Hyrule dels atacs de Grahim (Skyward Sword) i Skull Kid (Majora’ s Mask) és només una de les moltíssimes possibilitats que pot arribar a plantejar Hyrule Warriors: Definitive Edition, encara que no ens podem oblidar dels portadors de la Trifuerza, Link, Zelda i Ganondorf, que també són presents en diverses de les seves diferents encarnacions.

 

 

En concret, una de les novetats d’aquesta edició definitiva és l’afegit de nous vestits per Link i Zelda com els que vesteixen a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hyrule Warriors: Definitive Edition és un dels Musou més complets que es poden gaudir en una plataforma de Nintendo, i conté tots els packs de contingut addicional llançats en el títol original de Wii O, a més del contingut exclusiu de la versió de Nintendo 3DS, Hyrule Warriors: Legends, com la manera Fades, les història de Linkle o l’epíleg del Mode Llegenda basat en Toon Link i els personatges de The Legend of Zelda: The Wind Waker.

El Mode Aventura ofereix centenars d’hores de joc en forma de nous combats que porten el jugador a recórrer tot tipus de mapes ambientats en diversos dels jocs de la saga en versió 8-bit, com recórrer el món d’Acaba (Majora ‘s Mask ) a la recerca dels Quatre Gegants amb l’aspecte del The Legend of Zelda original de NES, però cada casella de la graella suposa un nou combat a l’estil Musou amb reptes addicionals, la possibilitat de desbloquejar noves armes o nous personatges jugables, i fins i tot caçar una de les cent Skulltulas ocultes.

Hyrule Warriors: Definitive Edition suposa el lliurament definitiu, tant per la quantitat de contingut inclòs com per estar disponible a Nintendo Switch, el que ofereix la possibilitat de gaudir-ho en 1080p en mode TV, i també la converteix en l’única versió portàtil del joc que ofereix multijugador local. Hyrule Warriors: Definitive Edition estarà disponible per a Nintendo Switch a partir del 18 de maig.

 

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://twitter.com/nintendoes

https://www.facebook.com/NintendoES / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES