Avui tenim molta, molta cosa a resumir! I és que les notícies no s’aturen ni havent passat el cap de setmana, ara. Anem tot el dia de cap per intentar trobar la millor i verídica informació, perquè a mesura que s’acosten els grans esdeveniments mundials del món del videojoc, les “fake news” s’estenen com la pólvora. Som-hi!

 

  • Prepareu-vos, perquè les novetats per a Nintendo Switch d’avui són extenses: Ultra Space Battle Brawl (amb una demo exclusiva a Japó, de moment no en tenim ni el format ni la data de llançament concretats), White Night (per al 17 de Maig, en digital), Fight Knight (que arribarà a la consola en format digital després de superar el seu finançament a Kisktarter), Giraffe and Annika (sense data ni format especificats), Project Circle (encara en desenvolupament, i s’espera que es llanci d’aquí tres anys), PHOGS! (durant el 2019), Alwa’s Awakening (en digital, durant l’Estiu), 303 Squadron: Battle of Britain (sense data ni format) i Guilty Gear (l’original, sense data concretada però es llançarà a través de la eShop).
  • Respecte llançaments no confirmats per als territoris Occidentals, tenim My Hero: One’s Justice, el joc de lluita inspirat en el propi Manga/Anime. S’ha confirmat que estarà disponible a Japó el proper 23 d’Agost amb una gran quantitat d’extres per a les reserves i les compres “day one”, com ara contingut digital per a la pròpia aventura o targetes a utilitzar al títol arcade My Hero Academia Gekitotsu! Heroes Battle Plus Ultra!!!.
  • Agatha Knife s’actualitza a Nintendo Switch. Arribant a la versió 1.0.1, millora la gestió del joc, corregeix alguns errors menors i, sorpresa, incorpora el català com a idioma seleccionable per a jugar a l’aventura! Aquí en teniu tota la informació i recordeu que podeu llegir el nostre anàlisi aquí, a NintenhypeCat!
  • El vídeo principal d’avui no podria ser de res més que de la fantàstica Nintendo Classic Mini Famicom Weekly Shonen Jump 50th Anniversary Edition, que arribarà a Japó durant el Juliol i contindrà una gran quantitat de jocs de NES relacionats amb el món del Manga i de l’Anime. Aquí la teniu:

 

 

  • I més notícies sobre la “NES Mini“, però en aquest cas, de la versió Occidental. La pròpia Nintendo of America ha assegurat que el proper 29 de Juny estarà disponible una nova remesa d’aquest “aparell” degut a l’escassa primera tirada que va tenir. A més, n’aniran llançant unitats de forma constant fins a finals d’any. Veurem si es compleixen les especatives. Aquí en teniu el comunicat oficial.
  • Avui, al mateix conèixer que Wolfeinstein II per a Nintendo Switch ocuparà 23GB de la vostra consola si el descarregueu en format digital, també hem conegut que el títol arribarà censurat a Alemanya i a Àustria, degut a que el títol conté simbologia Nazi i aquesta està prohibida a tots els països on l’alemà sigui la parla prioritària, ja que mostrar aquest tipus de continguts és un delicte fortament castigat per la llei.
  • També hem conegut els resultats de l’últim SplatFest d’Amèrica i Europa, que enfrontava la Tortuga Ninja “Mikey” i la Tortuga Ninja “Donnie”. Aquesta última ha resultat ser la guanyadora per 1-2 gràcies a les batalles en equip i en solitari, mentre que la primera ha guanyat en popularitat. Us deixem una imatge del resultat.

 

 

  • Eastasiasoft i Play-Asia estan preparant el llançament d’un misteriós joc en format físic. La “moda” d’aquest tipus de situacions ha arribat fins i tot a terres nipones. Especificar que només han confirmat que estarà disponible durant el Juny i sí, en forma d’edició limitada, tot i que no n’han concretat la quantitat. Aquí podeu visitar-ne l’anunci. Anirem informant.
  • El productor principal de la divisió de desenvolupament de Platinum Games va asistir aquest cap de setmana a BitSummit, un esdeveniment de videojocs, i va dir que la companyia actualment està treballant en una gran quantitat de nous títols, però n’hi ha un de molt especial que ells consideren nou, innovador, mai vist abans i que revolucionarà el món dels títols d’acció. I és més, la majoria de les persones de la pròpia Platinum Games no en coneixen asbolutament res, pel que el denominen “Top Secret”. El veurem a Switch? Aquí en teniu més informació.
  • Per acabar, us deixem amb un vídeo que ens mostra totes les disfresses per a Mario a Super Mario Odyssey que van ser descartades a l’hora del llançament de l’aventura i d’altres que arribaran mitjançant futures actualitzacions. Tot això gràcies a un “dataminer” anomenat Mizumi. Gaudiu-lo: