Practica el teu “swing “al torneig en línia de preestrena de Mario Tennis Aces

L’1 de juny i per temps limitat, els usuaris de Nintendo Switch podran provar la nova incursió de Mario al món del tennis en la demo multijugador en línia gratuïta

 


Mario i companyia estan preparats per saltar a les pistes de Mario Tennis Aces, que arribarà el 22 de juny a Nintendo Switch. Encara que no sàpiguen ni agafar una raqueta, els usuaris de la consola de sobretaula que t’acompanya a on vagis poden començar a escalfar des de l’1 de juny, amb el torneig en línia de preestrena de Mario Tennis Aces, que es podrà descarregar de forma gratuïta de la Nintendo eShop de Nintendo Switch.

Els jugadors d’aquesta demo disposaran de quatre personatges seleccionables des del principi -Mario, Peach, Yoshi i Bowser-, amb els quals podran disputar partits en línia contra jugadors de tot el món en un format de torneig. A mesura que avancin per les diferents etapes del torneig, els jugadors guanyaran punts amb base en el seu rendiment, i en guanyar suficients punts podran desbloquejar fins a cinc personatges addicionals dins de la demo.

Qui no hagi jugat a tennis en la seva vida i no se senti preparat per als enfrontaments en línia, també pot disputar partits individuals contra oponents controlats per la consola * Tant competint en línia contra jugadors de tot el món, com polint les seves habilitats contra la CPU, tots els jugadors de la demo podran desbloquejar gratuïtament el peto vaquer clàssic de Mario per utilitzar-lo més endavant en el joc final.

Els usuaris de Nintendo Switch podran descarregar de forma gratuïta el programari del torneig en línia de preestrena de Mario Tennis Aces de la Nintendo eShop abans que comenci el torneig, de cara a gaudir d’un cap de setmana de frenètic tennis multijugador, entre divendres 1 de juny a les 16:00 fins a la matinada de diumenge 3 al dilluns 4 de juny, a les 00:59.

El torneig en línia de preestrena de Mario Tennis Aces es disputarà durant el cap de setmana de l’1 de juny de forma gratuïta i permetrà aconseguir molt més que una mica de pràctica abans que Mario Tennis Aces es posi a la venda el 22 de juny, en exclusiva per a Nintendo Switch.

 

Nota:

* Es requereix una connexió a internet durant el joc en línia. Aquesta demo només permetrà jugar entre el divendres 1 de juny a les 16:00 i el dilluns 4 de juny a les 00:59 hora catalana.

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / http://www.nintendo.es/mariotennisaces / https://www.nintendo.es/nintendoswitch

https://twitter.com/nintendoes / https://www.facebook.com/NintendoES

https://www.facebook.com/NintendoSwitchES / http://www.youtube.com/NintendoES

https://instagram.com/nintendoes/ / https://www.instagram.com/NintendoSwitchES