És Dilluns i això només significa una cosa: deixem la calma del cap de setmana i ens endinsem altra vegada dins del frenètic món de novetats de Nintendo! Jocs, actualitzacions, llançaments, especulacions, rumors,… i mil històries més que ja formen part de tots nosaltres i que, quan ens falten, sentim un “run run” dins nostre que ens capfica durament. Si és que ens fa falta la “dosi” diària de “canya digital”! Som-hi, doncs, va!

 

  • Nous llançaments confirmats per a Switch: Dragon Blaze (que ha aparegut per sorpresa a la eShop Americana i ja el podeu trobar disponible), Animal Super Squad (del famós “youtuber” PewDiePie, tot i que no se’n sap la data de sortida ni el format), Rooms: The Unsolvable Puzzle (se sap que simplement, arribarà a Switch, sense data ni format concretats), Fairune Collection (que inclourà Fairune + Fairune 2 de 3DS, i sortirà a la eShop a finals d’any) i Baobabs Mausoleum (sense data ni format especificats).
  • I, si abans hem especificat les confirmacions oficials, ara toca plasmar les “especulacions“: Horizon Chase Turbo (la desenvolupadora Aquiris ha dit que “es treballarà per la versió de Switch després del llançament a PS4 i Steam), Cat Quest (una botiga anglesa anomenada 365Games n’ha anunciat el llançament en format físic per al 6 de Juny, tot i que no n’hi ha cap confirmació oficial) i Guts And Glory (de tinyBuild, que simplement ha rebut “qualificació PEGI”, pel que és possible que s’anuncii oficialment molt properament).
  • Fora dels llançaments “confirmats” i els que són pura especulació, ens trobem amb Saturday Morning RPG. Se sap que la companyia Limited Run Games llançarà el joc en format físic per a Nintendo Switch, però el que no se sap ben bé és la data de sortida. Si bé sortirà a la eShop el 23 d’Abril, la versió física està planificada pel 26 de Maig, tot i que és absolutament provisional. A més, es parla sobre una futura seqüela que només serà una realitat si se superen les 20.000 unitats digitals i 6.000 físiques venudes. Un autèntic repte.
  • La setmana passada s’anunciava que The Pinball Arcade ja estava disponible a la eShop de Switch. Doncs bé, ja ha hagut de ser retirat: pel que es veu, no complia amb les llicències necessàries per utilitzar determinades imatges i fins que no es tinguin dits drets, no podrà tornar a ser pujat a la plataforma digital de Nintendo. Tornarem a informar sobre el tema quan en tinguem noves (i positives) notícies.
  • Ja tenim els resultats dels Splatfest Americà i Europeu. Els americans van competir per defensar o el futbol o el baseball, i lògicament, el guanyador va ser el baseball (va aconseguir un 2% d’avantatge en les batalles individuals i d’equip, tot i que el futbol va guanyar la “ronda” de popularitat. Els europeus, per la seva banda, van competir per defensar o les crispetes dolces, o les crispetes salades. Aquestes últimes en van resultar les guanyadores gràcies a les batalles indivuals i grupals, tot i que les dolces van guanyar la “batalla” de la popularitat.

 

 

  • I no deixem Splatoon, perquè els “dataminers” han trobat arxius dins el joc que permeten visualitzar quines noves recompenses es podran obtenir del mode “Salmon Run” i que, de moment, es mantenen “ocultes” a la vista dels jugadors i jugadores “corrents”. En aquest tuit en teniu la resposta gràfica.
  • Una enquesta de Reddit sobre quin nou personatge s’hauria d’incloure al Super Smash Bros. anunciat per a Nintendo Switch ha fet “guanyador” a l’estrambòtic Waluigi com a desig dels usuaris i usuàries, seguit de Shovel Knight i Banjo & Kazooie. Aquí teniu els resultats. A veure si Nintendo acaba fent cas a aquest tipus d’enquestes…
  • Nintendo ha penjat una “oferta de treball” al seu Twitter Japonès en el que es demana personal per treballar en un videojoc de la companyia per a dispositius mòbils que, de moment, no ha estat anunciat (pel que es descarta el ja conegut Mario Kart Tour). Estarem atents/es a nous detalls.
  • Noves tasques de manteniment programades a tots els serveis de Nintendo que utilitzin internet. Seran de 3:50 a.m. a Europa (10 de abril) fins a les 5:30 a.m. a Europa (10 de abril).
  • Des d’avui podeu adquirir la fantàstica aventura The Bunker a la eShop de Nintendo Switch. Un joc “point & click” desenvolupat en un entorn cinematogràfic 100% real. Una gran adquisició si l’obteniu.

 

Moltes gràcies i no oblideu participar al nostre primer sorteig. Ens veiem demà!