Ahir dia 07/06/2018, una part de l’equip de NintenhypeCat ens vam reunir per fer, en directe, una tertúlia sobre els possibles plans de Nintendo durant la Fira del sector del videojoc més important del món: L’E3 2018. Ja que el passat dimecres dia 06/07/2018 vam sortir de la nostra “zona de comfort” per parlar de companyies formen una gran part del mercat de l’entreteniment audiovisual i multimèdia, com ara EA Games, Microsoft, Bethesda, Square Enix, Ubisoft i Sony, no podíem deixar passar l’oportunitat de compartir amb tots vosaltres, i en directe, les nostres opinions sobre la companyia que forma la base de la nostra comunitat.

Així doncs, en Quico, Vermist, Pironylton, Rockstr, Mironet, Liduri, Alexa i Unomas foren els que portaren el debat amb la gran participació de tots/es vosaltres que seguireu, en directe, com la imaginació i la raó a la vegada plasmaren l’actualitat de Nintendo, el seu primer trimestre d’aquest any 2018 i els desitjos de jocs First i Third party d’aquest E3 2018. A més a més, us vam presentar el “NTH Bingo” de NintenhypeCat i us vam anunciar el nostre sorteig d’una clau europea del joc Rime, que ja teniu disponible.

 

 

D’aquesta forma, volem donar les gràcies a tots i a totes els que ens seguireu en directe i ens ajudareu a crear un debat amistós, constructiu, amb bon rotllo i amb una complicitat que, de veritat, sense vosaltres, que ens doneu suport, seria impossible! Sense més demora, aquí us deixem la tertúlia: