Ahir dia 06/06/2018, una part de l’equip de NintenhypeCat i alguns membres més d’altres comunitats ens vam reunir per fer, en directe, una tertúlia sobre els possibles plans de totes les companyies presents a l’E3 2018…menys Nintendo! Per trencar una mica l’encassellament de la nostra comunitat amb la “gran N”, vam sortir de la “zona de confort” i posant tots els nostres coneixements sobre la taula, vam compartir les experiències dels participants amb la resta de plataformes que formen una gran part del mercat de l’entreteniment audiovisual i multimèdia.

Així doncs, en Vermisst, Rocksta, Reiseken, Mironet1, Unomas, Shendeluth i Pironylton foren els que portaren el debat amb la gran participació de tots/es vosaltres que seguireu, en directe, com la imaginació i la raó a la vegada plasmaren el futur de companyies com EA Games, Microsoft, Bethesda, Square Enix, Ubisoft i Sony.

D’aquesta forma, volem donar les gràcies a tots i a totes els que ens seguireu en directe i ens ajudareu a crear un debat amistós, constructiu, amb bon rotllo i amb una complicitat que, de veritat, sense vosaltres, que ens doneu suport, seria impossible! Moltes gràcies, especialment als companys d’altres comunitats que ens van voler cedir part del seu temps per crear la màgia del directe! Sense més demora, aquí us deixem la tertúlia: