Ens fiquem de ple a l’Abril i, per no forçar massa la maquinària, avui tenim unes quantes notícies “light” per pair una mica l’empatx de xocolata i pastís de Pasqua de fa escasses hores. No patiu, que hi ha una mica de tot per no caure en la monotonia (sincerament, em costa recordar unes altres notícies amb tanta diversitat d’elements). Comencem!

 

 • D’aquí no res comença la PAX East 2018 i ja es coneixen més detalls sobre quins jocs de Nintendo Switch s’hi mostraran i permetran ser jugats. Els últims anunciats han estat Dragon Market for Death (que recordem que havia de sortir a l’Agost del 2017, i es va haver de retardar per a “algun moment indeterminat” d’aquest 2018) i Gal*Gun 2 (que d’aquest ja en tenm data de sortida oficial: 13 d’Abril, d’aquí 10 dies).
 • Faltava alguna gran companyia a sumar-se a la “festa de l’èxit de Switch”? Doncs si, Koei Tecmo, que ha anunciat que esperen un gran 2018 per a ells degut al “poderós hardware” de la consola híbrida de Nintendo. Estem tots/es esperant amb ànsia el que ens hagin volgut dir amb aquestes paraules.
 • Si ja surten “pocs” jocs per a Switch, encara hi ha personatges importants dins la indústria que n’exigeixen més. L’últim ha estat el desenvolupador de Slayaway Camp: Butcher’s Cut, que creu que absolutament tots els indies s’haurien de centrar a l’híbrida de Nintendo. Si li fan cas, prepareu la cartera….
 • Fa poc anunciàvem que The Lost Child arribaria a Nintendo Switch, però no se’n sabia la data de llançament. Doncs ja la tenim: a Amèrica sortirà el 19 de Juny, mentre que a Europa arribarà el dia 22 del mateix mes.
 • Stern Pinball Arcade s’ha actualitzat a la versió 1.3 i ha afegit una “funcionalitat” curiosa: la possibilitat de jugar als taulers de Pinball en format vertical quan la consola és fora del “dock”. Ara falta l’adaptador…
 • La notícia surrealista del dia (i molt possiblement del mes, i estem a dia 3) ens ve des de la eShop Japonesa, on s’ha confirmat el llançament de Shin Den Ai: Nani ha Hoshii no, expansió de la “saga” Shin Den Ai. I de què tracten, aquests “jocs”? Doncs, bàsicament, de portar els comptes de les xarxes socials de les actrius “per adults” més reconegudes del territori. De moment, la primera part la va protagonitzar Eri Kitami i aquesta segona anirà de la mà de Ma Sakura (juro que no és cap frase feta). Durant l’Abril hauriem de tenir més notícies sobre aquest llançament que, sense cap mena de dubte, és un ferm candidat a GOTY del 2018.

 

 

 • La eShop de Nintendo Switch ja està disponible a Corea del Sud! Una gran notícia que augura la gran expansió internacional (si pot ser encara més) de Nintendo. La podeu visitar des d’aquest enllaç.
 • 13AM confirma el llançament de Double Cross per a Nintendo Switch. Recordem que aquesta companyia és l’encarregada del desenvolupament de l’indie Runbow. No se n’ha compartit la data de llançament ni el format en que sortirà.
 • Inertia Game Studios també ha confirmat el llançament d’un indie per a Switch: Catastronatus, que arribarà a l’híbrida de Nintendo a finals d’aquest 2018, sense format especificat.
 • Nintendo ha anunciat que des d’avui la Nintendo Switch és compatible amb un software middleware anomenat NintendoWare Bezel Engine, un nou motor gràfic per als desenvolupadors d’aventures gràfiques per a l’híbrida de la companyia.
 • S’han compartit una gran quantitat de nous detalls de Dark Souls: Remastered per a Nintendo Switch, sobretot centrats en els modes multijugador. Augment del nombre màxim de jugadors, invocacions multitudinàries, que el “remaster” l’està supervisant FromSoftware…això, i molt més, ho podreu llegir en aquesta pàgina.
 • Entre els dies 13 i 15 d’Abril se celebrarà a Londres la fira de videojocs EGX Rezzed i s’hi podran “tastar” un seguit de jocs per a Switch molt interessants, com ara el nou Travis Strikes Again: No More Heroes, Dead Cells, Lumines Remastered i Moonlighter. A més, hi farà acte de presència Pocket Rumble, un indie que es creia desaparegut i que tindrà demo jugable en aquesta convenció.
 • Recordem que des d’avui teniu disponible el joc The Adventure Pals a la eShop de Nintendo Switch.

 

Moltes gràcies i seguim demà, amb moltes més notícies i moltes més ganes!