Rafa Nadal s’enfronta a un contrincant inesperat: Mario! Aquests dos mestres del tennis no estan disposats a donar ni un pas enrere i li toca al jutge de cadira prendre la decisió que atorgarà la victòria. Qui aconseguirà la victòria? La resposta la trobaràs en el tràiler de Mario Tennis Aces «Aces of the game» al  lloc web de Mario Tennis Aces!

Quan Mario Tennis Aces arribi a Nintendo Switch el 22 de juny de 2018, els jugadors podran saltar a la pista usant un comandament Joy-Con com a raqueta i viure l’emoció del tennis on, quan i com vulguin. Amb el Mode Realista, els jugadors faran exercici amb els precisos i intuïtius controls per moviment; en altres maneres podran fer ús d’altres sistemes de control més tradicionals. Que no estàs d’acord amb la decisió del jutge de cadira? Doncs apel·la la seva decisió amb la nova funció ull de falcó, exclusiu del Mode Realista, per veure una repetició de la jugada i comprovar si va anar dins o fora.

Els variats estils de joc de la consola Nintendo Switch permeten que fins a quatre jugadors entrin alhora a la pista. Gràcies als més de 15 personatges jugables disponibles, cadascun amb el seu estil propi, tothom trobarà el seu favorit!

Els jugadors podran usar diverses tàctiques i trets estratègics per omplir el seu indicador d’energia i després llençar devastadors cops especials amb els quals canviar les tornes d’un partit. Els qui prefereixin un estil més bàsic podran optar per regles senzilles per gaudir d’una experiència clàssica de tennis amb amics i família.

Els aficionats al tennis també tindran oportunitat d’enfrontar-se als seus amics o participar en tornejos en partides online. Però abans de llançar-se, convé aprendre a dominar les tècniques bàsiques en el Mode Aventura. En el retorn del Mode Història a la sèrie Mario Tennis, ens trobarem amb desafiaments de destresa tenística i enormes caps als quals derrotar, mentre Mario viatja per diferents mons per salvar a Luigi de la raqueta llegendària.

Mario Tennis Aces arriba ple de continguts, modes de joc, estils de tennis i divertits personatges perquè els jugadors de Nintendo Switch tinguin interminables hores de diversió a les seves mans. Descobreix el que Mario Tennis Aces et té reservat el 22 de juny en el tràiler del joc a YouTube.

 

 

Nintendo Switch és una consola domèstica única que també pots portar amb tu on vagis. Ve amb dos comandaments Joy-Con perquè puguis gaudir de la manera multijugador des del primer moment. És perfecta per jugar on, quan i com vulguis! Més de 17 milions de consoles Nintendo Switch han estat venudes des del seu llançament al març de 2017. Mario Tennis Aces s’uneix ara a l’àmplia gamma de títols per a la consola, entre els quals es troben Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe i la singular experiència de creació, joc i descobriment Nintendo Labo.

Descobreix qui surt victoriós de l’enfrontament entre Rafa Nadal i Mario al tràiler «Aces of the game» de Mario Tennis Aces. En el Mode Realista, els jugadors podran gaudir del precís i intuïtiu control per moviments del comandament Joy-Con. El Mode Realista també compta amb la singularitat que els jugadors poden apel·lar la decisió del jutge de cadira per veure amb l’ull de falcó si el seu tret va ser dins o no. Mario Tennis Aces arribarà a Nintendo Switch el 22 de juny de 2018.