Ens aixequem amb una ressaca important després del Nindies Showcase d’ahir i amb moltes ganes de tastar ja alguna de les aventures que s’hi mostraren. Recordem que Nintendo ens en va informar de forma oficial a través d’una Nota de Premsa (que podeu veure en aquesta pàgina) i el contingut realment és aclaparador i amb nombrosa varietat. Quina forma més curiosa de definir-ho, perquè així és com són totes les notícies que dia rere dia anem enumerant per tal de que estigueu al dia. Som-hi!

 

 • Arrenquem el dia anunciant que L.A. Noire ha rebut una nova actualització de la qual no se’n sap el contingut ni hi ha hagut cap tipus d’anunci oficial per mostrar-ne les característiques. L’únic que se’n sap és que s’ha augmentat la mida del joc 5GB, una barbaritat.
 • Rocket League també ha anunciat una actualització, i aquesta serà de les importants. Es llançarà el 3 d’Abril i inclourà, sobretot, nombroses opcions sobre els joc online i millores en els menús. Podeu veure les característiques al vídeo oficial compartit pels propis desenvolupadors.
 • Nikkei, l’índex de borsa més famós de Japó, ha realitzat càlculs específics i ha estimat que Nintendo Switch vendrà, al llarg de la seva història, uns 200 milions d’unitats. Un èxit sense precedents que “destronarà” fins i tot a Nintendo Wii.
 • Més llançaments confirmats per l’híbrida de Nintendo: Warp Shift (a la eShop el 28 de Març), Nidhogg 2 (en digital, durant aquest any), Hyper Light Drifter (en digital durant l’estiu d’aquest any), Pinball Arcade (es llançarà a través de la eShop en una data que encara no s’ha confirmat), Teikoku Kaleido -Kakumei no Rondo- (a la eShop japonesa -en exclusiva, de moment- el 29 de Març), Sengoku Blade (29 de Març en digital), Gotcha Racing (igual que l’anterior), Sengoku 3 (el joc de NeoGeo de la setmana que sortirà a la eShop el 29 de Març), 9 Monkeys of Shaolin (durant la Tardor, sense format especificat) i ARK: Survival Revolved (simplement, s’ha mostrat un gameplay, no se’n sap ni el format ni la data de sortida).
 • Fem un punt i seguit als llançaments confirmats per la consola perquè THQ Nordic ha anunciat que al llarg del 2018 i en endavant sortiran per Switch una dotzena de títols relacionats amb Nickelodeon. Jimmy Neutron, Rugrats, Spongebob…podeu consultar el llistat oficial des d’aquí.
 • Per fi tenim data oficial de llançament de Ys VIII Lacrimosa of Dana: serà el 29 de Juny a Europa. L’acompanyarà una edició anomenada “Day One” que inclourà varis extres en format físic i digital. Us deixem la imatge d’aquesta edició a continuació.

 

 

 • Sabem que Naruto Shippuden ha rebut un joc a Switch que incorpora la trilogia Ultimate Storm. Doncs bé, s’ha conegut que a Japó es podran adquirir els jocs que la formen per separat.
 • WiiU es nega a morir tot i estar ben enterrada: s’ha anunciat que Aqua Moto Racing Utopia arribarà “molt aviat” a la consola de Nintendo. Tornarem a parlar-ne quan en tinguem més informació.
 • La companyia HORI ha anunciat que el 31 de Maig sortirà a la venta una MicroSD de 256GB amb llicència oficial “Nintendo Switch”. Tot i que s’anuncien com a “100% adaptades a les necessitats de la consola”, no es diferencien en cap aspecte a les MicroSD de 256GB “genèriques”.
 • El nou Super Smash Bros. que s’ha de llançar aquest any a Switch continua aixecant passions a totes les companyies per tal de que alguna de les seves “mascotes estrella” aparegui com a lluitador/a seleccionable a la pantalla de selecció del joc. L’últim a afegir-se a aquestes “súpliques” ha estat Phil Spencer, director d’Xbox, que vol veure a Banjoo (de l’aventura Banjoo-Kazooie) lluitant contra la resta de personatges.
 • Tornem a tenir un embolic ben gran amb Diablo 3 i la seva “suposada però no” aparició a Nintendo Switch. Despés de que Eurogamer afirmés que sortiria i la seva posterior negació per part de Blizzard, avui hem pogut conéixer que una botiga minorista anomenada Cool Shop l’ha llistat entre els propers llançaments. Teniu en compte que no hi ha res anunciat de forma oficial i són tot rumors “a mitges”.
 • Per acabar, recordem que a partir d’avui podeu adquirir a través de la eShop el joc Dream Alone.

 

Gràcies i seguim demà!