Nintendo, com comença a ser habitual, arrenca l’any amb el seu segon “Nindie Direct”, anomenat Nindies Showcase, oferint informació sobre la nova onada de jocs indie de renom per la Nintendo Switch.

Ha estat més curta de l’habitual i no s’ha parlat dels indies que tots ens pensavem: ni Undertale, ni Hollow Knight, ni Morphies Law han tingut presència al Nindie Direct d’avui. D’altra banda s’ha presentat altres indies interessants (alguns més que d’altres):

 • Mark of the Ninja Remastered, de Klei Entertainment: L’aclamat títol original de 2012 tornarà durant la Tardor d’aquest 2018 en una remasterització en alta definició. El jugador pot arribar a sentir-se com un ninja de veritat, utilitzant el sigil  l’agilitat i l’enginy com les seves millors armes per moure’s per preciosos entrons 2D.

 • Banner Saga 3, de Versus EvilLa conclusió de la guardonada trilogia de caire nòrdic i de to adult, Banner Saga, arribarà a Nintendo Switch aquest estiu. Banner Saga i Banner Saga 2 també arribaran aviat a Nintendo Switch, i durant el transcurs de la trilogia caldrà prendre complicades decisions i afrontar tràgiques pèrdues, que crearan una història personal per a cada jugador. Una història personal que et conduiran d’un títol a un altre fins al final de la trilogia en Banner Saga 3.

 • LUMINES REMASTERED, de Enhance GamesTota una harmonia de llums i sons en un intens puzle musical arriba aquesta primavera a Nintendo Switch amb Lumines Remastered, una revisió en alta definició de l’aclamat Lumines de Tetsuya Mizuguchi arribarà aquesta primavera podent jugar tant en solitari com en multijugador local amb un amic.

 • Just Shapes & Beats, de Berzerk Studio: Aquest “matamarcians” podria ser un gènere en si mateix. Avança a a través d’ombres mortals en solitari o en multijugador cooperatiu online, tot al ritme d’una banda sonora composada per 20 artistes.

 • Reigns: Kings & Queens, de Nerial y Devolver DigitalEncarnant a un monarca de l’edat moderna, els jugadors hauran de fer front a les incessants peticions de vilatans, aliats i enemics. Decidir si sí o si no lliscant d’esquerra a dreta és alguna cosa comú per a molta gent avui en dia, però en aquesta ocasió, un ‘like’ o un ‘nope’ suposarà imposar la voluntat d’un jugador a tot un regne. Reigns: Kings & Queens arribarà a Nintendo Switch a la primavera, amb una manera multijugador cooperatiu local en exclusiva.

 • The Messenger, de Sabotage y Devolver DigitalThe Messenger porta als jugadors a canviar entre un plataformes d’estil 8-bit i una gloriosa aventura espai-en 16 bits. Recorrent una terra maleïda com tot un ninja, els jugadors trobaran millores, noves habilitats, llocs ocults i grans oportunitats que faran les delícies dels ‘speed-runners’. The Messenger arribarà a Nintendo Switch aquest estiu.

 • Fantasy Strike, de Sirlin GamesEn un món en què les arts marcials es donen la mà amb la fantasia, qualsevol cosa pot convertir-se en una arma. Aquest enlluernador joc de lluita utilitza subtils mecàniques amb combos senzills i moviments especials fàcils d’executar, en maneres multijugador tant local * com online **. Fantasy Strike arribarà a Nintendo Switch aquest estiu.

 • Pool Panic, de Rekim y Adult Swim GamesMés de 100 nivells diferents us esperen en aquest joc en el que qualsevol cosa, com jungles, deserts o ciutats, poden convertir-se en una gegantina taula de billar. Aquesta raresa / bogeria permet jugar en multijugador local per fins a quatre jugadors. Pool Panic arribarà aquest any, en primícia a Nintendo Switch

 • Garage, de tinyBuild GamesInspirat per les pel·lícules “gore” de sèrie B, Garage és un shooter de perspectiva zenital ambientat en un erm inframón en que s’hauran d’acabar amb hordes de no-morts amb tot tipus d’armes i habilitats. Garage es llançarà a la primavera, en primícia a Nintendo Switch.

 • Light Fall, de Bishop Games: Aquesta aventura de plataformes porta els jugadors al món perdut de Nombra, on hauran de dominar l’entorn manipulant la ‘Shadow Core’, una caixa màgica amb la qual impulsar-se en l’aire. Al nou mode ‘Speedrun’ els jugadors podran competir amb els seus amics de tot el món per escalar en els rànquings en línia. Light Fall arribarà com una exclusiva temporal en consola per a Nintendo Switch aquesta primavera.

 • Bomb Chicken, de NitromeQui no voldria jugar a un plataformes de pollastres amb un estil “old school”? Aquesta és la pregunta que Bomb Chicken et fa, proposant un joc àgil que combina acció, puzles i un estil de joc arcade en el que s’hauran de plantar bombes per escapar de situacions complicades i descobrir àrees secretes. Bomb Chicken arribarà aquest estiu, en primícia a Nintendo Switch.

 • Pode, de Henchman & GoonDos companys de viatge que ningú s’esperaria s’embarquen en tota una aventura cooperativa de puzles i exploració. Pode s’inspira en la cultura i l’art de Noruega per mostrar uns escenaris impressionants. Pode es llança aquesta primavera a Nintendo Switch.

 • West of Loathing, de AsymetricWest of Loathing és una comèdia amb un peculiar humor feta amb ninots de pal, ambientada al Salvatge Oest i amb tocs de RPG. Aquest divertidíssim joc, ple de puzles, missions i combats per torns, és una exclusiva de consoles que arribarà a la primavera a Nintendo Switch.

 • Bad North, de Plausible Concept y Raw FuryEquipa a les teves tropes, apuntala les teves defenses i protegeix els ciutadans en aquest rogue-like d’estratègia en temps real. Aquesta història de víkings anomenada Bad North es llançarà aquest estiu, en primícia a Nintendo Switch.

Esperem més noticies de més indies en els pròxims dies, estigueu atents com sempre a NTH :)!