Tindreu constància de que des de fa bastant temps estem treballant per tal de crear el nostre propi equip d’eSports. Després de molts esforços, contactes i hores davant de les pantalles, aconseguirem formar NTH Esports, el nostre club d’aquesta categoria. Vam començar amb l’aspecte competitiu de Mario Kart 8 Deluxe (com podem comprobar amb les nombroses publicacions -vídeos al nostre canal de Youtube, directes per Twitch, pàgines aquí a la web,…- que us oferim sovint) i, a poc a poc, ens estem expandint cap a altres plataformes. D’aquesta forma, ara mateix podem parlar de que ens movem per dues seccions: l’anteriorment comentada de MK8D i, molt properament, Super Smash Bros. Sigueu benvinguts i benvingudes a la presentació oficial de l’equip de Super Smash Bros. de la comunitat d’eSports de NintenhypeCat!

1. Vis(@VictorSansXv1)

El Victor és un dels “senpai” de la comunitat de NTH. Un dels primers membres de la comunitat, i quan tots juguem al MK8D, Splatoon 2, etcètera, ell està enganxat al comandament de la GameCube i a la seva Wii U. Té l’honor de ser dels típics jugadors que agafa els personatges de la categoria “Underrated” (Entrenadora de Wii Fit) i intenta exprimir el màxim el personatge per poder competir. Amb poca presència al competitiu presencial, espera amb moltes ganes el nou joc de la saga per Nintendo Switch. És un dels “tapats” de la comunitat i estem segurs que podrà aportar molt a l’equip.

 

 

2. Greward (@Greward3)

En Greward, gran conegut del “món del Smash for Wii U”, ha estat un dels millors jugadors de Catalunya i va arribar a ser el TOP 6 d’Espanya. Actualment en “baixa forma”, aquest 2018 ha baixat fins al TOP 32 degut a algunes absències als tornejos. Espera amb moltes ganes retornar a l’Smash de Switch. És una gran honor tenir-lo al nostre equip i esperem que no només competeixi a nivell personal, si no que ajudi a la comunitat a millorar la tècnica dels altres jugadors. Estem segurs de que aconseguiràs ser un dels més grans!

 

 

3. Tropped (@Tropped_)

En Tropped és un dels més novells de l’equip, ja que va començar a jugar a l’Smash fa relativament  poc. Un dels únics que no ha tingut Wii U i ha jugat des de la 3DS, cosa de la qual poca gent pot presumir. Actualment es troba al Top 20 de Catalunya i té moltes ganes de participar als tornejos per apendre i millorar la seva tècnica i així poder pujar en el rànquing. Molta sort i molts èxits, Tropped!

 

 

4. Dip (@Diaprd)

En Dip va sortir del no res fa un parell d’anys, es va presentar al nacional Roll Dinasty i va quedar a la 17ena plaça. Amb poca presència als tornejos presencials (degut al seu lloc de residència actual), sempre està disposat a competir online. Esperem que amb el nou Smash per a Switch, la seva inclusió d’un sistema en xarxa molt potent i amb l’entrada a l’equip competitiu, sigui més regular i pugui créixer en aquest món digital, demostrant-nos a tots/es la seva tècnica. Es pot dir que en Dip és un dels primers “fitxatges” de l’equip i que des del primer moment li va interessar el projecte. Esperem molt de tu Dip, sort i èxits!

 

5. Eduardo (@EDUARDORR_S)

L’Edu és un dels membres de la comunitat que ha decidit vestir-se de NTH i apostar pel nou Club Català de E-Sports. Ha jugat a tots els jocs de la Saga, des del primer a l’últim i competitivament va començar a jugar (per lliure) al Super Smash bros de Nintendo Wii u fa aproximadament 3 anys. Tot i que actualment un dels seus mains és el Mario, ell és un dels jugadors que troba a faltar els Ice Climbers. Amb moltes hores i molts “Techs” a l’esquena, és un honor tenir al TOP 36 d’Espanya a l’equip. Amb moltes ganes del nou Smash esperem que la col·laboració entre l’Edu i NTH aporti molts èxits personals i a la comunitat!