Des de NintenhypeCat tenim l’honor de mostrar l’equipament oficial del nostre grup d’e-Sports (recordeu: NTH E-SPORTS, del que podeu trobar una presentació dels membres que el formaran en aquesta mateixa pàgina) i de tota la societat en general. Per nosaltres és tot un plaer poder oferir en exclusiva el disseny final de l’equipació que la comunitat catalana de Nintendo més gran del territori de Catalunya portarà i lluirà a les competicions i tornejos oficials, o, sense cap mena de dubte, qualsevol que se senti representat i representada per la nostra corporació. A continuació us deixem amb les imatges en si per a que pogueu apreciar el disseny final que representarà a tota la comunitat.

 

 

Podeu observar que NintenhypeCat es patrocina amb la pàgina web al dors. Si voleu lluir a la vostra pròpia pell l’emblema de Nintenhype i tots els valors, metes, objectius i propòsits que ens representen, us deixem amb l’enllaç de la pàgina web on poder adquirir l’element comentat i, com a marca, esperem oferir molt properament una línia de productes molt més àmplia. El procés de compra pot semblar complex però no us preocupeu, que a continuació us fem una guia de com podeu obtenir la vostra equipació oficial de NTH:

 

1. Descarregar el document Excel que trobareu dins d’aquest enllaç

2. Emplenar l’Excel amb el producte desitjat (per les samarretes d’eSports que podeu veure a les imatges, haureu d’indicar a l’espai corresponent que us interessa el producte ” Samarreta E-Sports Nintehype”), la talla (S, M, L, XL o XXL), el nom a incorporar a la samarreta, les vostres dades personals,…

3. Enviar el document al correu electrònic onlinestore@sqbrodats.com, especificant a l’assumpte del correu que voleu realitzar un encàrrec a l’empresa sobre el producte desitjat.

4. Per realitzar el pagament (26,50 euros per samarreta, despeses d’enviament a domicili incloses) ho podreu fer a través de PayPal (al correu anteriorment comentat, amb un recàrrec del 5% sobre el preu final, i incorporant al missatge d’enviament de diners de la plataforma “Pedido + nom del club de la samarreta”) o a través de transferència bancària al número de compte ES8301827509030201537807, incorporant el vostre nom (us el demanaran al banc a l’hora de fer la transferència) i el concepte “Pedido + nom del club de la samarreta”.

 

I això és tot! Per qualsevol dubte en el procés d’adquisició, no dubteu en contactar-nos a través de les nostres xarxes socials i us resoldrem encantats/des qualsevol tipus de questió que tingueu!