Des de NintenhypeCat tenim l’honor de mostrar l’equipament oficial del nostre grup d’e-Sports (recordeu: NTH E-SPORTS, del que podeu trobar una presentació dels membres que el formaran en aquesta mateixa pàgina) i de tota la societat en general. Per nosaltres és tot un plaer poder oferir en exclusiva el disseny final de l’equipació que la comunitat catalana de Nintendo més gran del territori de Catalunya portarà i lluirà a les competicions i tornejos oficials, o, sense cap mena de dubte, qualsevol que se senti representat i representada per la nostra corporació. A continuació us deixem amb les imatges en si per a que pogueu apreciar el disseny final que representarà a tota la comunitat.

 

 

Podeu observar que NintenhypeCat es patrocina amb la pàgina web al dors. Si voleu lluir a la vostra pròpia pell l’emblema de Nintenhype i tots els valors, metes, objectius i propòsits que ens representen, us deixem amb l’enllaç de la pàgina web on poder adquirir l’element comentat i, com a marca, esperem oferir molt properament una línia de productes molt més àmplia. A més a més, com a promoció de llançament, inserint el codi “NTHPLAYER” (sense cometes) durant el procés de compra, la samarreta se us quedarà per uns fantàstics 18 euros.

ENLLAÇ DE COMPRA: https://sqonlinestore.com/collections/nintenhype/products/equipacion-nth (codi: NTHPLAYER)