Després de gairebé vint anys d’espera, Samus Aran torna amb una aventura 2D completament nova. A Metroid Dread acompanyaràs a la caça-recompenses Samus Aran mentre intenta escapar d’un planeta infestat de monstruositats mecàniques. Després de rebre un avís del planeta ZDR, un enemic desconegut l’atrapa, deixant a la nostra protagonista envoltada de criatures extraterrestres i robots assassins anomenats E.M.M.I. Aventura’t dins del laberíntic planeta mentre explores tota mena d’ambientacions, tot buscant secrets i l’autèntica veritat que envolta l’aventura.

 

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Aprofitant el llançament de la nova entrega de la saga Metroid a Nintendo Switch, sortegem una versió física (estàndard) de Metroid Dread. Un nou títol d’una de les franquícies més importants de Nintendo que us podeu emportar físicament i de forma totalment gratuïta!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat i donar RT + MG + Mencionar algú amb el hashtag #MetroidDreadNTH al tuit del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 29/09/2021 al 06/10/2021), utilitzarem l’eina anomenada AppSorteos per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà un nom que s’emportarà l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. RT clàssic + MG + Mencionar algú amb el hashtag #MetroidDreadNTH. Facilitat davant de tot! Esclarir que el sorteig està limitat a l’àmbit territorial estatal, degut a la naturalesa de la comunitat i els recursos humans dels quals disposem.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li indicarem els passos a seguir, que, bàsicament, serà donar-nos les seves dades mitjançant la forma de contacte més directa que trobem per a que nosaltres mateixos/es puguem procedir a l’enviament del premi. Lògicament, les dades seran tractades amb total discreció i privacitat, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.