Si nois/es, el dia ha arribat: JA TENIM BAYONETTA 1+2 A SWITCH! I us hem de donar les gràcies per aparcar-lo un segon per llegir les notícies, comprenem que és difícil… Prometem no entretenir-vos massa. Comencem!

    • Continuant la tònica del dia i aprofitant el hype del llançament dels Bayonetta i la confirmació de la tercera part per Switch… Hideki Kamiya, director de Bayonetta, ha escrit a un twit en el qual confirma que l’estudi ja té conceptes per la quarta entrega.
    • Shaq Fu: A Legend Reborn tindrà versió física i també s’ha confirmat que tots aquells que van adquirir el joc NBA Playgrounds abans del 10 de juny de 2017 rebran una còpia del joc totalment gratuïta.
    • Tenim noves confirmacions de jocs com cada dia:Am the Hero arribarà a Switch durant aquest 2018Candleman de Spotlightor Interactive també ho farà però no sabem cap data.
    • Finalment Mega Man Legacy Collection arribarà com un sol joc, així s’ha filtrat després de ser avaluat a l’ESRB nord-americana. Podrem gaudir des de Mega Man 1 fins al 10 en una sola edició!
    • La productora Chroice Provisions ja ha acabat el desenvolupament del joc Runner3, ara ha de ser aprovat per Nintendo i posteriorment tindrem data de llançament (físic i digital).
    • No tot seran bones notícies avui: L’actualització 1.3.0 de Xenoblade Chronicles 2 ha estat endarrerida fins al 2 de març sense donar motius de l’endarreriment.
    • Coneixem més detalls de PayDay 2 per Switch que surt aquest mateix mes: L’han adaptat a la tecnologia de vibració HD, la resolució serà 1080p 30fps al dock i 720p 30fps en portàtil i els menús seran compatibles amb la pantalla tàctil de la consola, entre altres.
    • En un directe de Builders 100 Landscapes ContestThe Road to Builders 2 de Dragon Quest BuildersSquare Enix ha confirmat que si tens dades guardades de la primera entrega, podrem transferir-la a la segona part.
    • Com cada dia no podia faltar una bona dosi de bon fum: Metroid Prime 4 podria tenir online segons una filtració des d’on ens va arribar la filtració en el seu dia del desenvolupament de Metroid Prime 4. També arriben rumors que un joc nou de Yokai Watch basat en la seva nova temporada Shadow Side podria arribar a Switch, si bé s’ha confirmat que llançaran un videojoc, no han especificat la plataforma.
    • Això és tot per avui, us deixem amb algunes suculentes caigudes de preu a Amazon: NBA 2k18 al seu preu més baix: 29.95€, la reserva de Darkest Dungeon – Ancestral Edition baixa en reserva a 34.99€, l’edició estàndard de Bayonetta 1+2 baixa a 45.90€ i tornem a tenir stock de l’edició limitada al seu preu mínim: 74.90€ i per últim stock i preu mínim de la SNES Mini.

Ara sí que si, us deixem continuar jugant al Bayonetta, fins demà!