Què, com va la “ressaca amorosa” d’ahir? Ja us heu pogut lliurar de tant “love” a l’aire? Si heu sobreviscut, enhorabona: l’equip de Nintenhype no descansa (nosaltres tenim agulletes als dits de competir al Mario Kart 8 Deluxe ahir per la nit) i avui us tornem a portar les notícies més destacades del dia. Comencem!

  • Cada dia se saben més detalls de l’estrambòtica aposta de Nintendo anomenada “Nintendo Labo“. Avui mateix s’ha compartir un “tràiler” de set minuts monstrant-ne les funcionalitats (res que no s’hagi vist en el vídeo de la seva presentació, però de forma més “estesa) i s’ha mostrat una funcionalitat “curiosa” de la seva funció “motocicleta”: permetrà escanejar objectes del terreny i inclourel’s a la pantalla de la Switch. A més, s’ha anunciat que a Japó sortiran varis “packs” de cintes decoratives per als cartrons de Nintendo. Tot sembla poc per intentar potenciar aquesta nova generació de joguines.
  • Mega Man X podria arribar a Switch en dos “packs” separats. Així ho ha confirmat la pròpia Capcom. El primer “pack” s’anomenaria “Mega Man Legacy Collection” i, el segon, “Mega Man legacy Collection 2“. Entre aquests dos llançaments, s’abastaria gairebé tota la història d’aquesta gran saga. Tot i aquesta informació, nous rumors apunten a que es podrien unir les dues parts en una sola i llançar-se de forma conjunta.
  • Com cada dia, hem d’informar de nous llançaments “indie” 100% confirmats per a Switch: BlobCat (el 31 d’Agost en format digital), Manticore: Galaxy on Fire (sense confirmació oficial, però apareix llistat per al 22 de Març en format digital), Space Dave! (en digital el dia 20 de Febrer, de moment només en territori PAL), Subsurface Circular (a la eShop el dia 1 de Març, a canvi d’un PVP oficial de 5,99$), Magical Drop III i Heroic Episode (la setmana que ve, en digital), SpaceCats with Lasers (el 22 de Febrer a la eShop), Steredenn: Binary Stars (el dia 8 de Març en format “virtual”), Radiation Island (també en digital el 22 de Febrer), Super Toy Cars (el 2 de Març, eShop), Toki Tori 2+ (23 de Febrer, a la eShop Europea), Hollow (22 de Febrer, també en digital) i Twin Robots: Ultimate Edition (en digital el 23 de Febrer). Per la seva banda, Shaq Fu: A Legend Reborn ha confirmat la seva data de llançament (durant la primavera) i que apareixerà en format físic.
  • Recordem que teniu disponible des d’avui el joc Radiant Historia: Perfect Chronology per a Nintendo 3DS. (un títol molt esperat que continua donant vida a la portàtil “pura” de Nintendo) i el gran indie The Count Lucanor per a Nintendo Switch (amb la seva corresponent Edició Especial. Ben aviat tindreu el seu anàlisi aquí a Nintenhype).

Ens tornem a veure demà si podeu suportat l’impacte que provocarà el llançament oficial de Bayonetta 1+2 a les vostres consoles. Moltes gràcies per llegir-nos!