Bon dia a tots i a totes! Recordeu que fa poc comentàvem que properament tindriem moltes novetats que donarien més vida a la pàgina però, sobretot, a la comunitat? Doncs aquí en teniu una primera mostra: des de NintenhypeCat ens complau presentar el nostre “merchandishing” que acompanya la samarreta / equipació oficial d’NTH. No espereu més i continueu llegint per conèixer quins elements us oferim!

 

Samarreta “fan” de NintenhypeCat

Samarreta de cotó 100%, amb una qualitat exepcional (145 gr / m2). Creada amb fil de malla contínua per a una transpiració perfecta. S’adapta al cos gràcies al seu tall ample i tubular, cosa que permet una comoditat molt alta i permet portar-la en qualsevol ocasió. A més, el seu coll, creat amb elastà, evita rascades gràcies a la seva suavitat. Està disponible en tres colors: vermell, blanc i gris. Els tres models porten el logotip de NintenhypeCat a la banda superior esquerra i el podeu demanar des de la talla S fins a la talla XXL.

https://sqonlinestore.com/collections/nintenhype/products/camiseta-fan-nht

 

Tassa de NintenhypeCat

Tassa blanca de ceràmica amb els dos logotips de NintenhypeCat. A una banda hi trobareu el logotip de l’equip d’eSports de la comunitat, i a l’altra, el del “clàssic” NTH que pobla la web i les nostres xarxes socials. Incorporats a la superfície de ceràmica mitjançant una imprimació resistent a les rentades (a mà o en rentavaixelles), quan la tingueu no voldreu beure en cap altra tassa!

https://sqonlinestore.com/collections/nintenhype/products/taza-nth

 

Bossa de NintenhypeCat

Les samarretes queden mig “dissimulades” si dueu alguna dessuadora o alguna jaqueta fina per sobre, i les tasses normalment es queden sobre l’escriptori o la taula de la cuina de casa, però les bosses sempre us acompanyaran! Diposem d’un sol model, però amb els seu degradat de colors (vermell i gris) i el logotip de Nintenhype estampat al mig d’una grandària considerable, combinarà amb tot el que dugueu! Elaborada amb una combinació de tela sintètica i natural i cordons trenats, la seva millor virtut serà la resistència, ideal per portar-hi qualsevol tipus d’objecte que desitgeu!

https://sqonlinestore.com/collections/nintenhype/products/saca-nth

 

 

 

 

Recordeu que durant el procés de compra, si incorporeu el codi NTHPLAYER tindreu un descompte que no podreu rebutjar! Esperem que us agradin tots els elements que us presentem i no dubteu en compartir imatges amb nosaltres a través de les nostres xarxes socials mostrant amb orgull l’esperit de la comunitat catalana de Nintendo si adquiriu alguns dels productes anteriorment mostrats!