El passat 21/02/21 la saga The Legend of Zelda va complir ni més ni menys que 35 anys! Tres dècades i mitja d’autèntica màgia que des de NintenhypeCat volem celebrar oferint-nos un nou sorteig per commemorar totes les aventures d’aquesta franquícia que ens han fet viure moments espectaculars tenint una consola de Nintendo a les mans! I vosaltres, què teniu, per casa, que us permeti reviure aquestes emocions? Compartiu-ho amb nosaltres i opteu a guanyar el premi del sorteig que us oferim!

 

 

FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Ni més ni menys que un codi de 25 euros per l’eShop de Nintendo per tal que pugeu gaudir de les aventures en format digital que més us vinguin de gust si ens envieu una imatge de la vostra col·lecció d’elements de la saga The Legend of Zelda a través d’alguna de les nostres xarxes principals!

  • Què cal fer? Funcionarà tot a través de les vostres interaccions personals amb alguna de les nostres xarxes socials. Per tal d’optar al premi, ens haureu de fer arribar una fotografia de la vostra col·lecció dedicada a The Legend of Zelda amb el hashtag #35AnysZeldaNTH, a més de fer RT+MG en aquesta piulada. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat per tal de fer-nos arribar aquests elements. Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 23/02/2021 al 09/03/2021), utilitzarem l’eina anomenada Pickaw per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes, legals i reals realitzades a través dels nostres canals. D’allà sortirà un nom que s’emportarà l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Esclarir que el sorteig està limitat a l’àmbit territorial estatal, degut a la naturalesa de la comunitat i els recursos humans dels quals disposem.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li oferirem el codi per bescanviar-lo a l’eShop de Nintendo. En el cas que no es rebi resposta de dita persona, passarem a la segona de la llista, i així successivament. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament s’aplicaria l’estratègia de passar a la segona opció llistada.