La comunitat de NintenhypeCat no para de créixer dia rere dia. Fa poc us presentàvem la nostra equipació oficial i tot un seguit d’elements de “merchandishing” per tal de poder expandir els nostres valors, idees i sentiment d’unitat arreu del territori. A més, us haureu donat compte de que el ritme de publicacions i de moviment a les nostres xarxes socials (a part de la presència de l’equip NTH E-SPORTS a algunes competicions de renom) ha augmentat bastant. Això s’ha aconseguit gràcies a tot un seguit de persones que, tot i que no ens pogueu veure, a través de les pantalles dels nostres dispositius estem constantment en moviment per tal de que la comunitat es converteixi, algun dia, en un referent del món de Nintendo en català. I poc a poc ho estem aconseguint. Això si, amb molt de sacrifici, esforç i, per què no, amb més d’una llàgrima, i no precisament de suor.

D’aquesta forma, l’equip de Nintenhype ens hem posat d’acord i de cara a l’Abril us oferirem un seguit de novetats a la pàgina i a totes les nostres plataformes per tal de poder expandir tots els territoris relacionats amb Nintendo i així poder arribar a un públic més ampli i poder cobrir els seus principals interessos, ja que resulta impossible quedar-se “estancat” en una determinada forma de desenvolupar els elements que anem penjant, compartint, fent i creant i que siguin al gust de tots els nostres lectors/es i/o participants actius/ves.

  • Poc a poc, degut a que és un territori molt extens, anirem incorporant informació sobre el TCG de Pokémon. Creiem que és un territori molt poc desenvolupat en llengua catalana i que hi ha molts usuaris i usuàries que, més enllà del competitiu, comparteixen afició en l’àmbit col·leccionista, així que és possible que molt properament vegeu una nova “categoria principal” a la pàgina.
  • Potenciarem la nostra visió personal respecte alguns temes que envolten el món del videojoc (sempre relacionat amb Nintendo, però s’expandirà cap a altres àmbits). És a dir, que veureu opinions personals bastant sovint. Creiem que tenen bona rebuda i són un focus de participació important, i per Nintenhype el contacte amb tots vosaltres és el primer que tenim en ment a l’hora de millorar.
  • També intentarem que l’apartat “retro” rebi contingut amb freqüència tot i que les novetats ens treguin molta part de la dedicació que voldriem tenir per a “rescatar el passat”. També ens heu comentat que us agraden els nostres anàlisis de plataformes antigues, i els vostres desitjos són ordres per nosaltres!

De moment, tenim molta feina preparant tots aquests aspectes, però no són els únics amb els que us sorprendrem. No us podem confessar algunes de les coses més suculemtes que s’estan “coient” a la ment de la comunitat, però us podem avançar que estigueu especialment atents/es al Youtube de NintenhypeCat, sobretot de cara als propers dos mesos (pista: Nintendo Labo, llançaments “triple A” gairebé cada dia, l’esperat E3,…). Ja veieu que som ambiciosos i tenim moltes ganes de fer coses! Tot sigui pel vostre gaudi i per crear quelcom amb el que compartir una gran afició, acompanyat amb l’ambient d’unió que esperem que tant ens caracteritzi.

Moltes gràcies per llegir aquest avanç i esperem que tingueu el “hype” tant pels núvols com nosaltres!