Normalment, si ens aneu seguint de fa bastant temps, us haureu donat compte de que les NTHNews dels dies posteriors al cap de setmana acostumen a ser bastant caòtiques, sobretot per la gran quantitat d’elements que van sorgint en un lapse d’hores molt escàs. I també sereu conscients de que us anem recordant aquestes mateixes paraules com si fossin un “mantra” i una tònica 100% segura. Doncs avui és un d’aquells dies que aquesta “costum” es trenca per complet i el món Nintendo encara està de cap de setmana tot i estrenar-ne una de nova!

 

  • Nous llançaments confirmats per a Nintendo Switch: InkSplosion (durant aquesta setmana a la eShop, a un preu de 5 euros), Juicy Realm (durant el mes d’Agost, sense format especificat) i Crazy Justice (ja tenim data “oficial”: sortirà al Juny).
  • Nicalis és una companyia que ha donat suport a una gran quantitat de grans jocs a les consoles de Nintendo, entre els que es troben The Binding of Isaac i Cave Story. Doncs bé, en un tuit llançat de forma “totalment aleatòria” i sense previsió alguna, han dit que “aquesta setmana estaria plena de noves i emocionants sorpreses“. Estarem atents/es.
  • Portal Knights ha rebut una demo del joc a Nintendo Switch per tal de “tastar” l’aventura i així preparar als jugadors/es de cara a la seva nova actualització, que inclourà nous personatges, missions, objectes i millores, tot i que encara no té cap data de llançament concretada.

 

 

  • I, parlant d’actualitzacions, aquest mateix Dijous n’arribarà una pel grandiós Infernium, que corregirà una gran quantitat d’elements tipus “bugs”, textures i errors en els idiomes. Recordeu que aquí en teniu el nostre anàlisi.
  • Ja tenim el resultat de l’últim SplatFest de Splatoon 2, que va enfrontat a dos membres de les Tortugues Ninja: Raphael VS Leonardo. I el primer va guanyar 2-1 respecte el segon, havent superat a Leonardo a les batalles individuals i en equip, tot i que el segon va guanyar en popularitat.
  • S’han anunciat noves tasques de manteniment per a les consoles de Nintendo. Per a Switch, seran els dies 8 de Maig (de 2:50AM a 9:00AM), 9 de Maig (de 6:00AM a 9:00AM) i 10 de Maig (de 4:50AM a 6:30AM). Respecte Nintendo 3DS, seran els dies 8 de Maig (de 6:00AM a 9:00AM) i 9 de Maig (de 3:00AM a 5:00AM).

 

Gràcies i seguim demà!