La Castanyada i la festivitat de Tots Sants formen una temporada molt especial pels territoris de casa nostra. Lluny de ser uns dies amb fortes connotacions culturals relacionades amb la religió, la societat ha aconseguit desvincular aquesta ideologia del ‘folklore’ tradicional per afegir-hi altres tocs molt més oberts, on les ganes de gresca i el culte al ‘terror’ han pres tot el protagonisme i s’ha anat expandint a sectors tan especials com el de l’entreteniment multimèdia. Per aquest motiu, des de NintenhypeCat us oferim el llistat definitiu de jocs per la Nintendo Switch que disposen de la foscor i dels espants com a nexe d’unió entre els seus escenaris digitals, ordenats per preu per si us voleu rascar més o menys la butxaca per alimentar les suors fredes dels vostres pitjors malsons. Com podeu preveure, serà una llista que anirem ampliant segons els elements que es vagin llançant a l’híbrida de Nintendo i que compleixin amb els objectius proposats. Trieu el que més us agradi, tanqueu la llum de l’habitació, engegueu la consola, i a ‘gaudir’ dels calfreds!

 

Jocs per menys de 15 euros (en digital)

 

 

 

Jocs entre 15 i 25 euros (en digital)

 

 

 

Jocs per més de 25 euros (en digital)