Ens despertem al cap de dos dies de ressaca “post-Direct” en el que vam poder gaudir i observar una gran quantitat de novetats molt interessants per als propers mesos que dotaran gairebé de vida pròpia les consoles de Nintendo. Us les vau perdre? Recordem que en aquest article teniu un resum molt ben estructurat sobre tot el que s’hi va comentar i, a més, si teniu temps, podeu veure el vídeo complet al nostre canal de Youtube de la comunitat. Però tot i aquests suculents anuncis, durant aquests tres dies han anat passant més coses que, per desgràcia, han passat desapercebudes. No us preocupeu, que avui les farem visibles. Comencem!

  • Ja tenim data de llançament confirmada pel realista “simulador” de tennis per a Switch anomenat Tennis World Tour: arribarà a la consola el proper 22 de Maig.
  • Més llançaments confirmats per Switch: HyperBrawl Tournament (en digital “a principis del 2018”, pel que ha de ser aviat), Taiko Drum Master (en format digital durant aquest estiu, però només a Japó), SaGa Scarlet Grace (sense format ni data especificat, només se sap que arribarà aquest 2018), Game Maker Studio 2 (tampoc se’n sap el format, però es llançarà durant l’estiu d’aquest any), Phantasy Star Online 2 Cloud (per a Japó el dia 4 d’Abril, sense format concretat) i Psyvariar Restoration (en territoris xinesos es llançarà en format digital al juliol d’aquest 2018 i encara s’està negociat per a que surti arreu del món),
  • També s’han compartit detalls sobre algunes actualitzacions de jocs: The Sexy Brutale (versió 1.0.5, corregint “bugs”) i Gal Metal (1.0.1, afegint nous modes de joc). Estigueu atents/es si els teniu.
  • Netflix ha confessat que tenen una relació molt bona amb Nintendo i han deixat “entreveure” que tenen una intencionalitat molt alta a l’hora de llançar la seva plataforma a la consola híbrida de Nintendo. S’haurà d’estar pendent d’aquesta confessió perquè de confirmar-se comportaria una actualització important a Switch.
  • Nintendo Labo Workshop ha arribat a territori espanyol. Recordem que aquesta iniciativa consta d’un “laboratori” on, mitjançant un esdeveniment d’uns quatre dies de duració, uns quants afortunats (que prèviament s’han hagut d’inscriure en un formulari i han hagut d’estar escollits per Nintendo) tenen la possibilitat d’experimentar amb els elements de Nintendo Labo. Aquí ha arribat gràcies a la participació de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria i Disseny Industrial. Tindrà lloc a Madrid fins a l’11 de Març (demà Diumenge).
  • WWE 2K18 i NBA 2K18 per a Switch han eliminat la possibilitat de realitzar captures de pantalla dels seus jocs. Ha sigut d’un dia per l’altre i no s’han compartit detalls per part de l’empresa del perquè d’aquesta decisió, però al·leguen “problemes amb les polítiques de Nintendo”.
  • One Piece: Pirate Warriors arribarà a territori Occidental el dia 11 de Maig i, sorpresa, tindrem una edició anomenada “Deluxe Edition” que serà en format físic exclusiva per a Europa. La revelació ha sigut inesperada degut a la comuna pràctica de les empreses de deixar de banda el nostre continent a l’hora de mostrar el seu treball de forma completa.
  • Durant el Nintendo Direct es va anunciar la fantàstica edició especial que rebrà Project Octopath Traveler per a Switch (de la qual es van obrir reserves ahir a Amazon Amèrica i, tot i estar a un preu de 100 dòlars, es va esgotar en qüestió de segons). Doncs bé, aquí a Europa aquesta edició ens arribarà sense el CD amb la banda sonora, però sí amb la resta de continguts. Una de freda i una de calenta…
  • I més notícies “post Direct”. I és que hi ha la possibilitat de que ja se sàpigui el nom del nou Super Smash Bros. Segons ens arriba des de territoris Xinesos, el títol es dirà Super Smash Bros. Stars, tot i que encara tenim latents les paraules de la pròpia Nintendo de que encara no tenen 100% decidit quin títol lluïrà.

Gràcies per seguir aquí dia rere dia amb nosaltres i ens veiem la setmana que ve!