Doncs ja el tenim aquí! Març, el mes que tots esperem perquè arribi la primavera… i el nostre anhelat Direct del qual no passem un dia sense pensar-ne. Anem per feina:

  • Aquesta setmana s’ha celebrat el MWC a Barcelona, on teníem representació de premsa i hem pogut fer una entrevista exclusiva amb Thierry Crespo, un dels creadors de part de la tecnologia que inclouen els joy-cons, et deixem l’entrevista sencera amb imatges.
  • Tenim moltíssimes novetats en el dia d’avui en forma de confirmacions: For the King (RPG) arribarà a principis de 2019Happy Birthdays (RPG Crafting) té data confirmada pel 8 de Juny a Europa, Once Upon a Coma (Aventura gràfica) està previst per la tardorThe TrailFrontier Challenge (Aventura gràfica) arriba de sorpresa amb llançament el 8 de març, Bit Dungeon+ (Roguelike), port de WiiU i 3DS també arribarà durant la setmana que veSpy Chameleon (Puzzle), port de WiiU, també el podrem jugar la setmana que ve, el 9 de març, Flinthook (Plataformes) arribarà el mateix dia i per acabar Metropolis: Lux Obscura (Aventura gràfica) arribarà el dia 9 d’abril.
  • Per fi, una demo esperada per tothom del nou joc de Kirby Star Allies acaba d’arribar de sobre a la eShop, us recordem que el joc final sortirà el dia 16 de març.
  • El joc Guilt Battle Arena s’actualitzara a l’abril amb diverses novetats, com la inclusió d’un mode Versus (multijugador local i bots), un nou mode Battle Arena on, mitjançant un sistema de votacions escollirem qui s’ha d’enfrontar amb qui, i una modificació al mode cooperatiu on ara, els companys morts podran jugar com si fossin un fantasma per poder ajudar als companys vius, així com els vius podran donar cors als fantasmes per reviure’ls.
  • Splatoon 2 rep demà un nou estadi anomenat Ajolote, estarà disponible a les 3:00h AM a Europa.
  • Per ultim us deixem un enllaç a Amazon on la Nintendo Switch ha baixat per primer cop als 299€ tant el model gris com el blau-vermell.

Gràcies per llegir-nos un dia més i ens veiem demà amb més novetats!