En aquest moment, posats de ple ja al 2020, girem la vista enrere i ens trobem que hem superat 365 dies de l’any passat plens d’emocions personals que cadascú haurà viscut d’una manera més o menys portadora. Fins i tot hi haurà gent que deixarà anar, agafant energies d’allà on sembla que no n’hi hagi, un “doncs aquí seguim, i a per un any més” que, a mode de copet a l’esquena, emplenarà d’esperança un camí que, tot i incert, ens incita a seguir descobrint què hi ha darrere el pas de cada segon, de cada minut, de cada hora, i de cada dia. I sí, “doncs aquí seguim, i a per un any més”. Tant de bo poder dir això infinits anys més. I si és al costat de tots/es vosaltres, encara més!

Però si hi ha alguna cosa que no para d’expandir-se ni un sol instant és el món de l’entreteniment multimèdia. L’any passat, amb Nintendo, ens vam convertir en mestres Pokémon o creadors/es de nivells de Mario Bros.; vam superar les nostres pors acompanyats/des de la Succionaentes; amb un “mecha” o una “katana de llum” en mà, vam aconseguir salvar el món de la destrucció total; i fins i tot va quedar temps per ampliar la nostra col·lecció d’Amiibos, per gaudir dels videojocs fets a casa nostra o, arribant gairebé a la paranoia absoluta, ens vam posar a la pell d’una oca per enfrontar-nos al món a base de “nyecs-nyecs”.  I això només és una petita part del que, com a usuaris/es d’una de les companyies nipones més importants del món, vam poder experimentar a través de la connexió entre una pantalla, el nostre tacte, els nostres ulls i, a un nivell més intern, ajuntat-ho tot i mesclant-ho amb l’emoció. No teniu ganes de descobrir què passarà, aquest 2020?

Per això, des de NintenhypeCat, i com ja vam realitzar l’any 2018, us oferim la possibilitat que coroneu les vostres aventures, experiències o elements preferits com a vencedors/es en les seves categories, donant-vos un seguit d’enquestes en les que figuren els elements més impactants que van passar per les vides dels i les fans de Nintendo durant el 2019. Que comencin els setantè quarts Jocs de… això… les votacions, i que vencin els/les millors!

 

 

1.1 - El millor joc "first party"

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.2 - El millor joc "third party"

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.3 - El millor joc familiar

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.4 - El millor joc independent

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.5 - El millor joc en Català

View Results

Loading ... Loading ...

 

1.6 - El millor Amiibo

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

2.1 - Millor OST / Banda Sonora

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.2 - Millor "box art"

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.3 - Millor edició col·leccionista

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.4 - Millor joc que no ha sortit a Europa en format físic

View Results

Loading ... Loading ...

 

2.5 - Millor joc per exercitar els músculs

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

3.1 - El millor DLC llançat

View Results

Loading ... Loading ...

 

3.2 - El joc amb millor online

View Results

Loading ... Loading ...

 

3.3 - El millor joc ‘digital only’

View Results

Loading ... Loading ...

 

3.4 - El millor joc "free to play"

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

 

4.1 - La decepció de l'any

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.2 - El millor rumor de l'any

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.3 - La millor "croqueta" (refregit)

View Results

Loading ... Loading ...

 

4.4 - El joc anunciat al 2019 per al 2020 al que tenim més "hype"

View Results

Loading ... Loading ...

 

 

Posades totes les categories amb totes les aventures nominades per la gent de NintenhypeCat, ara és el moment que vosaltres decidiu quina s’alça amb la victòria! Hem intentat plasmar tots els elements més destacables que han anat sorgint al llarg del 2019 i, per raons òbvies, hem hagut de descartar una gran quantitat de jocs (molts “third party” i encara més indies) que s’han anat llançant a la consola híbrida de Nintendo (bàsicament, pels centenars d’elements que han anat apareixent al llarg dels mesos a la consola, ja sigui en format digital o físic), havent de deixar fora a Nintendo 3DS degut al poc suport que va rebre durant el 2019. Si hi ha res que veieu necessari incloure, ja sabeu que ens podeu contactar a través de les nostres xarxes socials i les vostres peticions seran escoltades!