La nova IP de la Gran N, ARMS, segueix aportant contingut nou per intentar seguir creixent en ventes.

Ens aporta contingut i com millores amb la intenció de donar més bombo a un joc que tot i vendre be, (podríem discutir si ha venut gracies a l’escassetat de jocs per Nintendo Switch dels primers 2 mesos), ha quedat completament eclipsat per Splatoon 2.
Com heu llegit el videojoc no ha venut pas malament, però  actualment podem comprovar que els servidors online estan una mica deserts, així doncs podem afirmar que hi ha poca gent jugant online simultàniament.[amazon_link asins=’B0719L7ZY4′ template=’ProductAd’ store=’raspberrycat-21′ marketplace=’ES’ link_id=’d242ae29-b3e4-11e7-a577-a563b397b6dc’]

Actualment, costa molt trobar alguna comunitat espanyola o catalana activa i en els nostres amics en línia rarament veiem algú que estigui jugant al ARMS.

La nova actualització en aporta:

  • Menú d’insígnies: el que equival a un sistema de trofeus per poder lluir als combats online i demostrar fins a on arriba la vostra habilitat o dedicació al videojoc.
  • Menú de Repeticions: es guardaran automàticament els últims combats, segurament amb la intenció de que “youtubers” puguin penjar els vídeos en un futur i poder donar un grau més en el competitiu del videojoc.
  • Un nou escenari.
  • Un “nou” lluitador.

Com a recordatori afegir que totes les actualitzacions del joc seràn gratuites i que aquesta actualització ja està disponible per descarregar a les nostres Switch.

 

HYPE