Floreix una nova aventura!

 

Descobreix un estrany i desconegut món habitat per diminuts éssers amb trets tant animals com vegetals a Pikmin 4 per a Nintendo Switch! Diversos viatgers espacials es queden encallats i atrapats en un llunyà planeta molt peculiar, i han d’esperar que els rescatin. Et veus capaç d’afrontar aquesta missió? Detecta els seus senyals de SOS i explora un ignot món habitat per éssers molt estranys. Per sort, alguns dels éssers són amistosos i no representen cap perill! D’aquesta forma, coneixeràs els Pikmin, uns voluntariosos ajudants que, malgrat la seva mida reduïda, fan gala d’una força impressionant quan s’ajunten en gran nombre. Fes-los créixer, reuneix-los i guia’ls perquè s’encarreguin de tota mena de tasques, per difícils que semblin. Explora àmplies zones, busca tresors, lluita contra éssers salvatges, resol puzles i rescata les persones desaparegudes!

Prova el joc: Si tens dubtes sobre si iniciar-te o no en aquesta exuberant aventura, pots tastar la versió de prova gratuïta disponible a l’eShop de Nintendo Switch des del 29 de juny del 2023! Descarrega-la directament des d’aquesta pàgina i després podràs transferir el teu progrés a la versió completa del joc.

Necessites més informació de la franquícia? En aquesta pàgina trobaràs tota mena d’elements i recursos per descobrir les característiques d’aquests petits éssers, i aquí hi trobaràs informació sobre les altres aventures de la saga. Igualment, si voleu profunditzar en l’origen, el desenvolupament de les aventures, i el futur d’aquestes petites criatures, Nintendo us ofereix una sèrie d’entrevistes exclusives a alguns dels seus desenvolupadors. Feu-hi una ullada!

 

 

Explora un planeta desconegut amb un company caní adorable

 

Amb la possibilitat, per primer cop a la saga, de personalitzar el teu propi personatge, en aquest títol tindràs l’ajuda de l’Ochin, el gos de rescat, que també et donarà un cop de pota durant l’aventura. Aquest company fidel és capaç de fer miques els obstacles, transportar objectes pesats i carregar  el teu personatge amb els Pikmin sobre el seu llom. Entrena’l perquè aprengui a saltar, nedar, carregar ràpidament contra els enemics i moltes coses més! Amb l’ajuda d’Ochin i els Pikmin, no hi haurà cap obstacle que se’t resisteixi.

 

 

Coneix als Pikmin del joc

 

Hi ha Pikmin de diferents mides, formes i colors. Aprofita la seva prodigiosa força i planeja la teva estratègia per resoldre qualsevol problema que se’t fiqui per davant. Només pots portar tres tipus de Pikmin alhora durant les teves exploracions, així que escull-los amb compte! La resta de Pikmin t’esperaran sans i estalvis a la ceba, que fa de niu i nau dels Pikmin. Així doncs, a Pikmin 4 trobaràs els Pikmin vermells (tenen resistència al foc i són grans combatents); els Pikmin grocs (per llançar-los a gran distància, i amb resistència a l’electricitat); els Pikmin blaus (grans nedadors); els Pikmin gèlids (poden congelar enemics i grans masses d’aigua); els Pikmin petris (gran resistència, i poden trencar murs de vidre); els Pikmin alats (voladors, per transportar elements o aixecar barreres); els Pikmin morats (són lents, però amb moltíssima força i la capacitat d’aixecar grans objectes); els Pikmin blancs (resistència al verí… però també són verinosos); i els Pikmin lluminosos (la novetat de la saga, amb gran capacitat de moure’s per la foscor i atordir als enemics).

 

 

Que comenci la cerca del tresor!

 

A mesura que avancis a l’aventura, descobriràs matèria primera molt útil per construir ponts i crear artefactes, entre altres coses. Obre bé els ulls, perquè també hi ha objectes brillants! Aquests tresors contenen lustroni, una font d’energia molt valuosa. Fes-la servir per millorar la teva nau espacial i així cobrir més terreny en la teva recerca de les persones desaparegudes. Explora i descobreix al teu ritme tot allò que t’envolta. Això sí, recorda recollir els teus Pikmin i tornar a la nau abans que es pongui el sol!

En les diferents coves disperses per tot el planeta, t’hi esperen desafiants puzles, éssers extraordinaris i caps molt durs de pelar. El temps flueix de manera diferent en aquestes ombrívoles profunditats, on hi regnen el fred i la humitat. Baixa-hi i explora amb cautela, però tingues en compte que sota terra no podràs accedir a la ceba! Per sort, a certes coves trobaràs diversos Pikmin salvatges que et donaran un cop de mà. Recorre les traïdores coves, aconsegueix fabulosos tresors i troba les persones desaparegudes. Moltes coves compten amb diversos nivells, així que explora tots els racons. I, si les coses es posen difícils, torna a la superfície i prova sort un altre dia!

 

 

En caure la nit… cal aplicar l’art de l’eficiència!

 

Tens experiència de sobres en exploracions planetàries i vols posar-te a prova? Doncs no et perdis les expedicions nocturnes, plenes de perills i éssers més agressius del que és habitual. La teva missió consisteix a defensar certes estructures que contenen nèctar lluminós, una preuada substància que les bèsties enemigues volen aconseguir a tota costa. Els recentment descoberts Pikmin lluminosos s’han adaptat a la foscor i us ajudaran encantats. Fes servir la seva força combinada per atacar els enemics i mantenir-los a ratlla fins que arribi l’hora de l’alba.

I, si t’agrada ser tan eficient com sigui possible quan treballes, pots treure tot el profit a les teves habilitats a les batalles Dandori, ja sigui en solitari o contra una altra persona a través de la mateixa consola. Lidera els Pikmin en un desafiament contrarellotge on l’objectiu és reunir el major nombre de tresors i éssers abans que s’acabi el temps. Quan t’enfrontis a un rival, afanya’t per arrabassar-li els objectes amb bonus i així obtenir punts addicionals. Aconsegueix també càpsules sorpresa per atacar el teu oponent amb raigs o roques. Guanya qui faci gala de millors dots d’organització i d’exploració!

 

 

 

Pikmin 4 està disponible a Nintendo Switch des del 21/07/2023 a un preu base recomanat de 59,99 euros tan en format físic com en format digital