Com bé sabeu, aquí a NintenhypeCat la comunitat mana, i nosaltres simplement som el pont d’unió entre tota la gent catalana que és fan de la companyia nipona, creant contingut sempre tenint en ment les persones, tant qui ho crea, com qui rep cada element que us oferim. Partint d’aquesta base, fa poc el nostre company Xevi ens va proposar un “joc” que avui us presentem i el qual té premi. Què us sembla començar aquest 2020 amb un repte per a tots/es vosaltres? Doncs som-hi: us presentem la competició de Super Mario Odyssey anomenada “La Copa Koopa“!

Tots i totes els/les que hem jugat a aquest meravellós joc sabem dels seus minijocs, alguns d’ells amb una taula de classificació, on podem intentar batre els nostres propis rècords, els dels nostres amics, o fins i tot els de tot els de tots els jugadors/es del món. Us proposem, doncs, competir entre nosaltres en un seguit de 10 proves:

 

  1. Carrera Koopa del Reino Ribereño.
  2. Carrera Koopa del Reino del Lago.
  3. Carrera Koopa del Reino de los Fogones.
  4. Carrera Koopa del Reino Perdido.
  5. Carrera Koopa del Reino Luna.
  6. Carrera Koopa del Reino Urbano.
  7. El contrarrellotge del cotxe teledirigit del Reino Urbano.
  8. El minijoc de Volley del Reino Ribereño.
  9. Les dues carreres de Friolandeses del Reino del Hielo.

 

 

El dia 04/02/2020 comença la competició. Teniu fins el dia 23/02/2020 a les 23:59 per millorar les vostres marques personals i batre les dels vostres contrincants. Un cop acabada la competició, puntuarem als i les tres millors de cada prova: 1 punt per a qui quedi en tercera posició; 2 punts per a la segona persona; i 3 punts per a qui quedi en primera posició. Qui aconsegueixi més punts en total serà el guanyador/a! En cas d’empat, mirarem les primeres posicions dels/les participants que hagin guanyat; si persisteix, es miraran les segones; i si segueix l’empat, aleshores es mirarà la millor marca de la carrera de Koopas del Reino Champiñón de cadascun dels guanyadors i guanyadores (donant un parell de dies de més de marge).

Segurament, us preguntareu…. I què aconseguirà, el guanyador/a? Doncs bé, aquesta competició té premi: un val de 20€ per a l’eShop de Nintendo. Així que… a què espereu per participar? Tothom qui es vulgui apuntar, ho podeu fer durant el transcurs de la competició. Tant sols haureu d’agregar a la vostra llista d’amistats al Xevi (el seu codi de la switch és: SW-2705-7830-6216) i contactar amb nosaltres a través d’alguna de les nostres xarxes socials per tal de tenir un control de tots/es els/les participants. Molta sort a tothom!

 

 

ACTUALITZACIÓ 24/02/2020: I el guanyador/a de la competició és…