Comptador “oficial” de dies que falten per a l’E3 2018: 18 dies! No us ho posem en hores, segons i tal perquè això seria ja el Valhalla del “hype” i només hi poden accedir els més selectes! Avui, a les NTHNews, un variat d’aquells que us agraden per a que pogeu triar, remenar i elegir amb facilitat. Atenció als jocs que surten avui per a Switch i 3DS i a la nova informació que tenim sobre Mario Tennis Aces. Som-hi!

 

  • Forever Enternainment ha anunciat la quarta part de Sparkle en primícia per a Nintendo Switch. Si bé acabarà sortint a la resta de plataformes, la companyia ha decidit que, primer, arribi a l’híbrida de Nintendo. Sortirà durant el tercer trimestre d’aquest any i se sumarà a la resta d’entregues de la saga.
  • Per altra banda, la eShop de Nintendo Switch rebrà, properament, Pirate Pop Plus, que arribarà a la consola híbrida el proper 31 de Maig després de passar per 3DS i WiiU.
  • La demo de Mario Tennis Aces ja està disponible per a la seva descàrrega, però fins al dia 1 de Juny no es podrà utilitzar. Tot i així, la versió Americana d’aquesta ja es pot “tastar” i ens deixa alguns detalls curiosos, com ara les opcions disponibles. Teniu desbloquejades les seccions de fer tornejos en línia, partides de pràctica amb “CPU”, opció de “com jugar”, l’apartat d’ “opcions” per modificar paràmetres del joc i un enllaç cap a la eShop. Durant els propers dies està previst que es comparteixi una llista sobre els horaris d’utilització de l’online. De moment, aquí en teniu el primer “gameplay”.

 

 

  • I no deixem Mario Tennis Aces, perquè els “dataminers” sembla ser que han filtrat el llistat complet dels personatges que podrem desbloquejar i utilitzar al joc. Per no fer-ne “spoiler”, us deixem l’enllaç del “dataminer” al Twitter i no us els especificarem, però si que direm que n’hi ha alguns de MOLT sorprenents. Ah, i també s’han filtrat tots els “boss” als que ens haurem d’enfrontar i totes les pistes sobre les que jugarem. Una “massacre digital” en tota regla. Aquí les teniu.
  • Sense cap mena de dubte, Wolfenstein II està donant molt sobre què parlar. En un primer moment, l’eShop de Nintendo Switch mostrava que la descàrrega de la versió digital seria de 13,7 GB. Doncs bé, ara s’ha compartit que no serà suficient: en necessitarem 21,8 GB. Aneu fent espai a la consola si us interessa el joc.
  • Ens arriba una comparativa curiosa: Resident Evil 7 de Nintendo Switch (la “Cloud Version”) VS la versió de Playstation 4. Anem a veure com rendeix aquesta aventura a l’híbrida de Nintendo:

 

 

  • La cosa va d’actualitzacions, i de grans aventures! Primerament, tenim la de South Park: Retaguardia en Peligro, que soluciona una gran quantitat de “bugs” com ara el de la “congelació” del joc durant les pantalles de càrrega (més informació, aquí). Seguidament, Castle of Heart, que afegeix una gran quantitat de funcionalitats, entre les que destaca la inclusió de noves animacions per al protagonista. I, finalment, Xenoblade Chronicles 2, que arriba a la versió 1.4.1 i afegeix, entre d’altres, noves missions per al “pase de temporada”.
  • Noves tasques de manteniment per a les consoles de Nintendo! Tant Switch com 3DS tindràn l’online “de baixa” el 31 de Maig de 4AM a 6.30AM.
  • Des d’avui teniu disponibles una gran quantitat de jocs per a Nintendo Switch: Arcade Archives Ikki, Baobabs Mausoleum Ep.1: Ovnifagos Don’t Eat Flamingos, Bloodstained: Curse of the Moon, Calculation Castle: Greco’s Ghostly Challenge – Multiplication (i tota la seva sèrie, que inclou Addition, Division i Substraction), Dead Fun Pack: Penguins and Aliens Strikes Again, Escape Game: Aloha, N++, NeoGeo Top Player’s Golf, Punch Club, Zend Bound 2, ATOMINE, Dungeon Rushers, Enigmatis 2: The Mists of Ravenwood, Jurassic Pinball, Mecha Storm i PixelJunk Monsters 2. Per la seva banda, Nintendo 3DS reb avui Dillon’s Dead-Heat Breakers.

 

Moltes gràcies i esperem que hagueu gaudit d’aquest “preludi” al cap de setmana!