Voleu comptador “oficial” de dies que queden per a l’E3 2018, en cap de setmana? Va, avui no el farem, deixem descansar una mica els nervis de cara a un dels esdeveniments més importants de la indústria del videojoc i centrem-nos en la informació del dia, que, tot i ser una mica més escassa que la resta de dies, no deixa de ser sorprenent i interessant. Va, comencem!

  • Tot i ser cap de setmana, les estrenes per a Nintendo Switch no paren: Suicide Guy: Sleepin’ Deeply (segona part de Suicide Guy, que arribarà aquest mateix any, sense més detalls), Xenosis: Alien Infection (sorgit de la plataforma de finançament FIG, tot i que no se’n té data de llançament confirmada), Moto GP 18 (que s’ha confirmat per a Europa pel 28 de Juny, en format físic i digital) i Backbone (del que només se’n sap que arribarà durant el 2019).
  • La versió especial de Fallen Legion: Rise to Glory per a Nintendo Switch, anomenada Exemplary Edition, es llançarà només a través de la botiga online de NIS America el proper 29 de Maig, tot i que ja es pot reservar a un preu de 60 dòlars (despeses d’enviament no incloses). Doncs bé, la gent de MyGamingBoulevard ja la té i ens ofereix un “unboxing” d’aquesta edició en primícia. Aquí el teniu:

 

 

  • Bloodstained: Curse of the Moon per a Nintendo Switch i Nintendo 3DS s’actualitza a la versió 1.1 i inclou un seguit de notables millores, com ara correccions d’errors en el “scrip” del joc, l’eliminació de “bugs” que causaven la congelació del joc o algunes inclusions en alguns dels modes del joc. Aquí, a la web oficial, en teniu tota la informació.
  • Fa relativament poques semanes, el territori Americà va gaudir de l’inici d’un concurs per elegir el millor disseny d’alguna creació realitzada amb Nintendo Labo. Dit concurs s’anomena Nintendo Labo Creators Contest i està dividit en diverses categories. Avui hem pogut conèixer els guanyadors/es de la categoria millor decoració dels Toy-Con, que podeu visitar en aquest enllaç. Us deixem el vídeo del disseny que ha quedat en primera posició (aquí teniu el segon millor disseny i aquí, el tercer).

 

 

Gràcies per seguir-nos dia rere dia i tornem Dilluns!