FAQ I BASES DEL SORTEIG

 

  • Què sortegem? Per anar escalfant motors de cara a la temporada més terrorífica de l’any, i gràcies a la donació de la Laia (@LaiaBcn88), sortegem una edició col·leccionista del Danganronpa Decadence per la Nintendo Switch, una edició física valorada en 100 euros i que inclou una gran quantitat d’extres que complementen a la perfecció les tres aventures principals d’aquesta franquícia tan especial i que des del 03/12/2021 podeu gaudir a la consola estrella de Nintendo!

  • Què cal fer? Funcionarà tot via Twitter, com la gran majoria dels nostres sortejos. Haureu de ser seguidors/es de NintenhypeCat i fer RT + MG a la piulada del sorteig (aquest d’aquí). Petites accions, grans recompenses!

  • Com triarem guanyador/a? Un cop acabi el període del sorteig (del 18/10/2022 al 25/10/2022), utilitzarem l’eina anomenada AppSorteos per triar un guanyador/a entre totes les interaccions correctes realitzades al tuit del sorteig. D’allà sortirà el nom que s’emportarà l’element comentat. Pareu atenció a tots els passos a realitzar: l’incompliment d’alguna de les “normes” us deixarà fora del concurs! Per exemple, no estan permesos ni els RT amb comentari, ni la mateixa acció mencionant algú. Ser seguidors/es del compte de Twitter de NintenhypeCat + RT clàssic + MG. Facilitat davant de tot! Esclarir que el sorteig està limitat a l’àmbit territorial estatal degut a la naturalesa física de l’edició.

  • I un cop acabi el sorteig? Ens posarem en contacte amb la persona guanyadora i li indicarem els passos a seguir, que, bàsicament, serà donar-nos les seves dades mitjançant la forma de contacte més directa que trobem per a que nosaltres mateixos/es puguem procedir a l’enviament del premi. Lògicament, les dades seran tractades amb total discreció i privacitat, així que la seguretat i el benestar de l’usuari/a són a l’ordre del dia. Quedaran descartats totalment els comptes de Twitter utilitzats únicament i exclusiva per participar a sortejos. Si es donés el cas que sortís guanyador un d’aquests comptes, automàticament es passaria a la segona opció de la llista, i així successivament.