Submergiu-vos de ple en un món d’exploració marina mentre Endless Ocean Luminous, la tercera entrega de l’estimada (i oculta) sèrie Endless Ocean, arriba la Nintendo Switch. Desenvolupat per Arika i publicat per Nintendo, Luminous marca el retorn de l’aclamada franquícia d’aventures submarines. Sorprenentment, Nintendo ha demostrat un interès a donar una nova vida a sagues que molts consideraven abandonades, com és el cas d’Another Code i ara Endless Ocean, brindant als fans l’oportunitat de redescobrir aquestes joies ocultes del passat. Els fans de la sèrie estaran encantats de tornar a les tranquil·les profunditats de l’oceà mentre prenen el paper d’un submarinista encarregat de documentar la vida marina. Ambientat en un misteriós ambient anomenat «Mar Velat», una regió fictícia i inexplorada, Endless Ocean Luminous ofereix l’oportunitat de descobrir més de 500 espècies de criatures marines, incloent-hi criatures mítiques i extintes. A més, els jugadors també poden explorar estructures submarines, com ara temples i vaixells enfonsats, descobrint tota mena de secrets amagats.

 

 

Descobreix, explora i comparteix l’aventura!

 

Us ve més de gust deixar-vos pel corrent, o submergir-vos de ple a la recerca d’aventures? En qualsevol cas, podeu jugar al vostre aire! Bussegeu tranquil·lament o registreu meticulosament totes les criatures que poblen les profunditats del joc. Vosaltres decidiu! Endless Ocean Luminous introdueix, com a novetat, una dinàmica de variació del terreny, on cada immersió que el jugador emprendrà alterarà la regió, oferint una experiència imprevisible en cada partida. Sigueu un submarinista experimentat o nouvingut a la saga, sempre hi ha alguna cosa nova per descobrir. A més, per primera vegada a la franquícia, i com a experiència més potent d’aquesta entrega, Endless Ocean Luminous presenta un mode multijugador en línia, permetent que grups de fins a 30 jugadors explorin les profunditats de manera conjunta. Submergiu-vos a l’oceà amb les vostres amistats i compartiu les troballes mentre us aventureu en expedicions cooperatives o competiu en diferents reptes. Amb la capacitat de comunicar-vos a través d’emoticones, l’experiència multijugador afegeix una nova faceta a l’aventura, permetent que aquesta entrega es construeixi gràcies al llegat dels seus predecessors mentre introdueix noves funcionalitats i millores aptes per a tota mena de públics, cosa que amplia el seu ventall de potencials jugadors i s’escapa, ni que sigui mínimament, del nínxol del mercat pel qual estava creat i originat. Desenvolupat exclusivament per a la Nintendo Switch, el joc aprofita les capacitats úniques de la consola per oferir gràfics més detallats, i una jugabilitat clarament més immersiva que a les plataformes d’aquesta successora. Pareu atenció al vostre motor d’assistència per descobrir informació interessant i altres detalls sorprenents sobre cada animal!

 

 

Endless Ocean: Luminous està disponible a Nintendo Switch des del 02/05/24 tant en format físic (39,99 euros) com en format digital (49,99 euros).