Avui hem “commemorat” el joc Infernium anunciant el guanyador que ha rebut la “key” que sortejàvem i publicant una entrevista amb el seu creador, Carlos Coronado. Però han anat passant més coses, al cap del dia, i sempre, sempre estem atents/es al que vagi ocorrent! Varietat bona, la d’avui: des de DLC encara per estrenar en moviment fins a projectes independents que busquen finançament per sortir a Nintendo Switch. Tot és possible si es desitja amb la força que pertoca!

 

  • Noves estrenes per a Nintendo Switch: Professor Lupo and his Horrible Pets (sense data ni format concretats), Sparkle Zero (a la eShop demà, 19 d’Abril), Class of Heroes Anniversary Edition (en digital, exclusiu de Japó i llançament el dia 26 d’Abril), World for Two (exclusiu de Japó, sense més informació al respecte), Towerfall (així ho ha confirmat el seu desenvolupador, però sense dir-ne més detalls), Another Lost Phone (26 d’Abril a la eShop Europea, i ja es pot precarregar), She Remembered Caterpillars, Above, World for Two, SamuraiJet (tots aquests revelats per la pàgina BitSummit, sense data ni format especificats), Distraint (de moment, sense data ni format, però tot apunta a una sortida a la eShop), Skypeace (llançament a nivell mundial en format digital per al dia 26 d’Abril), KORG Gadget (la setmana que ve, a la eShop japonesa), Ghost Pilots (de NeoGeo, a la eShop el 26 d’Abril), Psyvariar Delta (només a la eShop japonesa el 30 d’Agost), Ayakashi Koi Gikyoku (també exclusiu de Japó per al dia 26 d’Abril, en digital) i LightFall (el 26 d’Abril, en digital).
  • I una nova estrena per Nintendo 3DS: Sanrio Characters Picross. De moment, només sortirà a la eShop de Japó el dia 25 d’Abril. Veurem si acaba sortint arreu del globus, però no en té la pinta…
  • El “boom” de jocs que volen sortir per Switch i que es financen a través de Kickstarter no para. Ara és el torn d’una aventura inspirada en els RPG clàssics i d’estil “8-bit” anomenada Faeland, que sortirà a la consola híbrida de Nintendo si arriba a obtenir una quantitat econòmica específica, tot i que no se sap quina. Aquí teniu la pàgina del projecte.
  • Tenim vídeo del segon DLC de Pokkén Tournament DX per a Nintendo Switch. En aquesta ocasió, veurem Celebi, Mew i Blastoise en moviment i nous “extres” que s’inclouen en aquesta “expansió de pagament”.

 

 

  • Els desenvolupadors de Wolfeinstein II: The New Colossus, en una entrevista, ha comentat la seva intencionalitat de seguir portant els jocs de la saga a Nintendo Switch. En concret, ha parlat de la trilogia Wolfeinstein (futura tercera part inclosa), però està obert a noves possibilitats.
  • Teniu constància de que a Europa l’Edició Especial de Project Octopath Traveler no inclourà el CD amb la música del joc que sí formarà part de l’edició Americana, veritat? Doncs a Japó, com que tampoc sortirà “en forma de pack”, Square Enix llançarà la banda sonora “en solitari” i, per acabar de “rematar”, inclourà quatre CD i un “box-art” exclusiu. Sortirà el 13 de Juliol i sí, de moment és exclusiva de territori japonès.
  • Nova actualització de Koei Tecmo per a Atelier Lydie & Suelle. Farà arribar el joc a la versió 1.01 i permetrà compatibilitat amb DLC, increment de nivells, noves habilitats, correccions d’errors,… Aquí en teniu l’anunci oficial, al Twitter de Koei Tecmo.
  • Anunciades noves tasques de manteniment per als serveis en línia de Nintendo. A Europa seran de 3:50 a.m. (20 de abril) fins a les 5:30 a.m. del mateix dia.
  • Confirmació del nou Splatfest japonès que se celebrarà del 21 al 22 d’Abril. Enfrontarà als/les defensors/es de la “Biologia desconeguda” i als/les de la “Tecnologia avançada“. Aquí en teniu l’art oficial. Quan tinguem constància del que ens tenen preparat per al territori Europeu ho comentarem.

 

Ens veiem demà, com sempre!