Per fi trobem un cap de setmana tranquil després de la “moguda” d’aquestes últimes setmanes! Així que respireu a fons, relaxeu-vos i gaudiu de les nostres NTHNews, que avui més que mai es poden considerar de “resum”. Però recordeu que a la que ens despistem una mica, les novetats ataquen en massa! No adelantem esdeveniments, per parts! Som-hi!

 

  • Noves confirmacions per a Nintendo Switch: Hot Gimmick: Cosplay-Jan (el 5 de Juliol a la eShop nipona, tot i que s’espera que acabi arribant a Occident), Flood of Light (en format digital, sense data confirmada) i The Jackbox Party Pack 5: Split the Room (durant la tardor d’aquest any, en digital).
  • Tindrem un nou pack de New Nintendo 2DS XL a Europa. Es tracta d’un conjunt format per una consola de la família 3DS amb un nou disseny sobre la sèrie Animal Crossing i el joc de la saga New Leaf amb “l’expansió” Welcome Amiibo pre-instal·lat. Com hi diu a la pàgina web oficial de Nintendo d’Anglaterra, estarà disponible el dia 20 de Juliol. Us deixem amb una imatge que, tot i no ser de gran qualitat, us permetrà fer-vos una idea del seu aspecte.

 

 

  • Bones notícies sobre Project Octopath Traveler! Segons les paraules de Masashi Takahashi (productor de l’aventura) en una entrevista per a la plataforma Dengeki Online, el joc no rebrà cap tipus de contingut DLC, ni gratuït, ni de pagament, ja que el que s’oferirà el proper 13 de Juliol és el producte total i final a l’haver-se plantejat el projecte com una aventura completa amb inici, desenvulupament i conclusió.
  • Wolfenstein II: The New Colossus ja es pot precarregar a través de la eShop de Nintendo Switch. Ocupa 21,8GB d’espai de la consola / targeta SD i recordeu que s’acabarà de descarregar el proper 29 de Juny, data oficial de llançament.
  • Ja tenim novetats respecte el proper Splatfest de Splatoon 2, que tindrà lloc els dies 22 i 23 de Juny. Els/les “fans” Americans/es i Europeus/es hauran de lluitar per defensar el suc de taronja amb polpa o el suc de taronja sense polpa. “Japonesada” en tota regla.

 

 

  • Super Rare Games li està agafant el gust a això d’anunciar els seus propers títols a base de pistes, que van donant a través de Twitter si arriben al número de retuits que demanen. Doncs bé, després de llançar Shelter Generations en format físic (el tercer de la seva sèrie, després de Human Fall Flat i The Flame in the Flood), s’embarquen en l’aventura d’anar a pel quart i, pel que sabem, serà un joc que ha rebut molt bones crítiques, en el qual no estaràs sol/a; que, tot i estar desenvolupat per una companyia petita, l’aventura ha sortit a totes les plataformes existents; el títol conté més d’una vocal al seu nom; i és un joc amb molt color, difícil, i amb una jugabilitat immersiva. Veurem quin acaba sent.
  • Acabem recordant els horaris de les tasques de manteniment programades per les plataformes de Nintendo que es duran a terme properament. L‘online de Minecraft per a Switch estarà “off” el 18 de Juny de 6:00AM a 7:30AM; Switch / 3DS / Wii U, el 19 de Juny de 6:00AM a 11:00AM; el de Switch, el 21 de Juny de 2:50AM a 4:30AM; i el de Minecraft (Switch / Wii U), el 21 de Juny de 7:50AM a 9:30AM.

 

Gràcies i tornem Dilluns!