Avui us oferim un anàlisi d’un dels comandaments més impressionants i “no oficials” que podeu trobar al mercat per tal d’exprimir al màxim els vostres jocs de lluita preferits a la consola híbrida de Nintendo o a qualsevol altra plataforma: N30 8Bitdo Arcade Stick for Switch & More. La companyia 8Bitdo ens té acostumats/des a grans dispositius i perifèrics “externs” per tal de potenciar l’experiència de joc, com ara comandaments inspirats en les consoles clàssiques de Nintendo, altaveus, o elements de connexió “bluetooth” per a qualsevol plataforma, incloses les ja famoses NES/SNES Mini. L’N30 8Bitdo Arcade Stick és la seva última incorporació en una àmplia gamma de productes, que podeu veure aquí, a la pàgina oficial de la companyia. No ens fem responsables de que tireu bitllets contra la pantalla al veure’ls!

En aquest vídeo fet pel nostre company , detallarem les característiques de l’Arcade Stick N30 de 8Bitdo i també us donarem alguns consells d’ús per a que li doneu el màxim rendiment. Sense més dilació, aquí el teniu, Gaudiu-lo!