Mou-te, dona cops de puny, balla, retorça’t i, fins i tot, fes reverències al llarg dels més de 200 microjocs que corren a cremadent a WarioWare: Move It!, per la Nintendo Switch. Seguint la jugabilitat clàssica de la franquícia, però amb l’afegit del moviment dels Joy-Con com a tret diferencial, en aquest nou títol t’hi esperen una allau de nous microjocs on moure el cos és la clau definitiva per dominar-los tots. Duren un sospir, però són la canya! Talla bambú, pesca, pon un ou… Hauràs de pensar i actuar a la velocitat del llamp per superar cada desafiament! Per assolir els diversos reptes que se’t presenten, hauràs d’imitar la posició corresponent del microjoc a la perfecció, seguint les instruccions de la pantalla per triomfar i superar les estrambòtiques proves de l’aventura. D’aquesta manera, hauràs d’imitar un tren amb la Postura Locomotora; superar algunes pantalles del Super Mario Bros. 3 amb la Postura Quiquiriquic; netejar la closca d’una tortuga amb la Postura Supermodel; jugar a pedra-paper-tisora o resoldre càlculs matemàtics amb la Postura de la Mà Titella; o pescar amb el moviment del teu maluc amb la Postura Sumo. El límit de bogeria és la mateixa limitació del joc!

 

 

Un mode història ben mogut i diversió multijugador

 

Ja sabem que en Wario és un expert a ficar-se en embolics, fins i tot durant els seus dies de festa! Mentre visita una exòtica illa en companyia de tota la seva tropa, es topa amb uns misteriosos elements anomenats «posilets» i uns vetustos guardians que els protegeixen. Amb la missió de descobrir què està passant, hauràs de completar una sèrie de vertiginosos microjocs mentre en Wario i els seus acompanyants gaudeixen de les seves vacances! Podràs fer-ho en solitari o convidar una altra persona amb el seu propi parell de comandaments Joy-Con per gaudir de microjocs cooperatius. Però si la festa a dobles se’t fa escassa, fins a quatre persones podran posar sobre la taula el seu costat més ridícul dins del mode Festa, on participareu en un munt de minijocs, cadascun amb situacions i moviments d’allò més estrambòtics. Per complementar encara més aquesta bogeria, t’espera encara més diversió després d’acabar el mode història, ja que desbloquejaràs nous modes de joc on explotar al màxim les capacitats del títol. Dits modes et permetran entrenar en Dr. Crygor; assolir la màxima puntuació superant tots els microjocs disponibles; intentar sobreviure a la velocitat més extrema de cadascuna de les pantalles des d’un bon principi; superar-te a tu mateix disposant d’una sola vida per arribar com més lluny millor; jugar només a microjocs cooperatius; superar les pantalles canviant de jugador a mitja partida; combatre a pantalla partida contra algú altre a través del multijugador local o, fins i tot, ficar-te d’esquena a la pantalla de la televisió per copiar els moviments d’algú altre per intentar superar els reptes que se us presentin.

 

 

 

Wario Ware: Move It! està disponible a Nintendo Switch des del 03/11/2023 a un preu base recomanat de 49,99 euros tant en format físic com en format digital.