Espera tot l’inesperat dins d’un món ple de meravelles!

 

Uneix-te a Mario i els seus amics en una nova i meravellosa aventura de desplaçament lateral en dues dimensions! A Super Mario Bros. Wonder per la Nintendo Switch t’hi esperen sorpreses per tot arreu. Dins d’una nova història mai vista dins la franquícia, el Príncep Florian convida en Mario i les seves amistats a fer una visita pel seu regne, però és aleshores quan un conegut enemic apareix per sorpresa! Mentre el seu exèrcit fa malbé la festa als nostres herois, en Bowser s’apodera d’una Flor Meravella i es fusiona amb el castell del Príncep Florian, transformant-se en una fortalesa flotant. A mesura que el poder de la Flor Meravella s’estén ràpidament pel regne, comencen a succeir tota mena de coses extravagants i meravelloses. Parar els peus al Bowser Castell depèn, ara, dels nostres amics del Regne Xampinyó!

Cada nivell compta amb la seva pròpia Flor Meravella. En recollir-la, pot passar de tot! Les canonades es mouran per si soles; el terreny s’inclinarà; apareixeran Hipobots fent bots; les Embistontes sortiran en estampida; cauràs al buit; flotaràs per l’espai exterior, i mil coses més! Fins i tot pot ser que et transformis en una cosa totalment inesperada. En general, les Flors Meravella es troben ocultes als nivells, així que obre bé els ulls a la recerca de qualsevol cosa sospitosa o fora de la norma!

 

 

Un equip de primera divisió i modes per tots els gustos

 

Tria el teu personatge favorit i llença’t de cap a l’aventura. Hi ha 12 personatges disponibles, el nombre més gran fins ara en un joc de Super Mario! D’aquesta manera, podràs superar l’aventura controlant al Mario o a les seves amistats principals (podent triar entre el mateix Mario, Luigi, Peach, Daisy o la família Toad, ja que tots es controlen de la mateixa manera, cosa que et permetrà introduir-te al joc sense cap contratemps important); els Yoshis (una gran elecció per persones jugadores sense gaire experiència, ja que són immunes al dany, disposen d’un salt especial i, a més, poden tragar i escopir als enemics), o fins i tot al Lladregot Gazapo (no rep cap mena de dany dels enemics, igual que el Yoshi, però disposa de l’habilitat de no caure al buit, cosa que li impedeix utilitzar altres habilitats).

Així doncs, amb aquest desplegament de personatges, el joc és genial per compartir la diversió. El món de Super Mario Bros. Wonder és encara més entretingut en companyia! Juga amb altres persones en mode local o en línia, i forma equip amb elles per salvar el Regne Flor de les urpes d’en Bowser o, simplement, gaudeix d’algunes millores del joc en solitari connectant-te en línia. Dins del joc local (de 2 a 4 persones), et podràs reunir amb fins a 3 persones per passar-ho d’allò més bé a la mateixa consola! Jugant de manera cooperativa, podreu reviure els esperits dels participants que es troben en problemes o, si algú controla un Yoshi, per exemple, podreu pujar al seu llom perquè us porti fins a la bandera del final del nivell. Al joc en línia (de 2 a 4 persones), podreu crear una sala en línia per fins a 12 persones, poden superar els nivells de forma estàndard per reunir les Llavors Meravella, o podreu convertir qualsevol nivell en una cursa i així competir per veure qui aconsegueix l’objectiu abans que ningú. I, quan juguis en aquest mode, als nivells t’hi trobaràs siluetes del passat i panells especials col·locats per jugadors/es del món sencer! Toca’ls per reviure en cas que t’hagis transformat en esperit o deixa el teu propi panell per donar un cop de mà a la resta. Obtindràs punts cor quan ajudis a algú que estigui jugant en línia!

 

 

Nous poders, noves transformacions i noves habilitats!

 

A part dels elements clàssics com el Superxampinyó, la Flor de foc i la Superestrella, Super Mario Bros. Wonder disposa de nous potenciadors la mar de macos! Prepara’t per a tres transformacions totalment inèdites que t’aniran perfectes per enfrontar-te a Bowser i els seus sequaços: l’Elenfantpoma (la transformació que ha enamorat al públic, convertint els personatges en elefants de gran poder per destruir elements o emmagatzemar aigua per després llençar-la arreu); la flor Bombolla (que et permet atrapar els enemics i crear plataformes temporals per assolir llocs de difícil accés), i el Xampitrepant (que et permetrà amagar-te sota terra o, fins i tot, al sostre, podent plantar cara als enemics que disposin d’un blindatge superior o evitar perills completament). A part d’aquestes transformacions, un dels nous afegits de l’aventura són les insígnies, elements clau desbloquejar habilitats i recompenses úniques que es poden utilitzar a cada nivell. Pots obtenir insígnies superant reptes d’insígnia, o adquirir-les en algunes botigues de Poplin escampades pel mapa. Et pots equipar una insígnia per nivell, fins i tot quan juguis en companyia. Prova’n de diferents per descobrir la que millor s’adapta al teu estil de joc. N’hi ha de tres tipus: insígnies d’acció (atorguen habilitats especials físiques, com planejar, saltar més alt o nedar a alta velocitat); insígnies d’objecte (atorguen més monedes, objectes extra per nivell, etcètera), i insígnies pro (per ficar a prova les teves pròpies habilitats). Quina serà la teva preferida?

 

 

Super Mario Bros. Wonder està disponible en exclusiva per la Nintendo Switch des del 20/10/2023 i el podeu obtenir en format físic i en format digital a un preu base recomanat de 59,99 euros!