Aquesta setmana ha començat forta i no fa senyals de parar. Les xarxes socials estan fins a amunt amb les especulacions gràcies a la bomba que va ser el Direct del 8 de Març amb l’anunci de jocs com Undertale i Smash junt amb l’expansió de Splatoon. Nintendo està deixant clar que aquest E3 serà molt gran, però ens toca esperar a nous anuncis i tota la nova informació que Nintendo ens proporcionarà. Bé doncs, comencem les “NTHNews“!

 • Avui ha sortit una nova actualització per a “Nintendo Switch incloent millores com la capacitat per agregar els teus amics directament des de les xarxes socials, les compres que siguin fetes per PC o dispositius mòbils començaran a descarregar en la consola encara que estigui en mode de suspensió, nous avatars relacionats amb ARMS i Kirby, podrem diferenciar els colors dels “JoyCon” des del HUD del menú “Controles“, rebràs una notificació quan un programa precomprat estigui preparat per ser iniciat, la funció de control parental té noves funcions, millores en general del sistema incloent el “bug” que feia que les hores de joc fossin eliminades després d’un any i per últim una misteriosa actualització del “Joycon” dret el qual s’ha de fer de forma manual i del qual no en sabem res, però els rumors apunten a millores per Labo, ja que és el “Joycon” important (NFC i càmera d’infrarojos).
 • També ens fem eco, pel que ens informen alguns usuaris, que els comandaments compatibles fabricats per terceres empreses alienes a Nintendo han deixat de funcionar. Desconeixem encara si es tracta d’una política de la mateixa Nintendo contra els perifèrics de tercers o si es tracta d’un simple error.
 • Dataminers han trobat al codi de la versió 5.0.0 una referència a un nou SoC (Microprocessador) amb nom en clau “Nvidia Tegra 214“, mentre que la Switch actualment compta amb el 210. És probable que sigui una pròxima revisió de la mateixa consola.
 • Amb aquesta actualització també hem pogut comprovar que podem accedir i utilitzar les xarxes socials Facebook i Twitter des de la Nintendo Switch, és tan fàcil com anar a l’apartat d’agregar amics des de qualsevol d’ambdues xarxes i, en comptes de donar els permisos que et demana, podem picar al logotip de la xarxa en qüestió i utilitzar-la completament. Les versions per les quals navegarem són les versions per a telèfons mòbils.
 • La Unió Japonesa d’eSports acaba de reconèixer el joc Puyo Puyo com a competició oficial. El primer torneig oficial se celebrarà al SEGA Fest 2018 els dies 14 i 15 d’abril amb un premi molt suculent d’un milió de iens.
 • El fum, com cada dia, no s’atura i no ens deixa respirar: Es rumoreja que Steep segueix de camí a Switch tot i que encara no en sabem res més ni tenim data aproximada de sortida.
 • Avui mateix ha sortit a la venda una edició física de Human: Fall Flat de la qual únicament se n’han posat a la venta 5.000 unitats mundials. També hem conegut que el joc The Flame in the Flood que és de la mateixa companyia, serà llençat de la mateixa manera i la qual ja es pot reservar a la pàgina web de Super Rare Games. (es llançarà a finals d’Abril).
 • La companyia Abylight STudios ha confirmat que llançarà Super Hydorah i el seu famós joc Maldita Castilla EX a Nintendo Switch, dels quals no han donat data de llançament però se sap que de moment seran en format digital.
 • YS VIII Lacrimosa Of Dana sortirà al 28 de Juny juntament amb tots els seus DLC segons la revista Famitsu, incloent les millores de la traducció del script original. Recordem que també vindrà amb una edició especial.
 • Tenim com sempre una bona quantitat de novetats Nintendo Switch; Good Librarian Like a good Sheperd – LIbrary Party; una Visual novel que ha estat confirmada pel 22 de juny a Japó (Sense data a occident); Load Runner Legacy també al Japó encara que segurament arribarà a occident ja que la versió de PC ja està traduïda; OPUS: Rocket of Whispers el podrem adquirir aquest 22 de Març a un preu de 9€ en precompra; All-Star Fruit Racing ha estat clasificat al Brasil, encara sense data ni preu confirmats; tenim data confirmada per Shantae and the Pirate’s Curse i per Swim Out que sortiran finalment el dia 20 d’aquest mes; i també s’ha confirmat el llançament de Yonder: The Cloud Catcher Chronicles sense data ni preu.
 • Recordem, per finalitzar, els títols que ja estan disponibles a partir d’avui: Coffin Dodgers, Danmaku Unlimited 3 i Spiral Splatter, tots a través de la botiga digital de Switch.

 

Ens veiem demà a la mateixa hora, bona nit NintenHypers!