El servei Nintendo Switch Online arribarà durant la segona meitat de setembre

 

Els membres tindran accés a opcions multijugador en línia, un catàleg creixent de jocs clàssics de NES amb opcions online, guardat de dades en el núvol i més

 

Nintendo ha anunciat avui que el nou servei online de pagament de Nintendo Switch, Nintendo Switch Online, serà un servei assequible, amb múltiples funcions, que permetrà als usuaris gaudir de partides en línia en els jocs de Nintendo Switch, accedir a una biblioteca de jocs clàssics de NES (Nintendo Entertainment System) amb la funcionalitat en línia afegida, guardar dades d’una selecció de jocs en el núvol i usar una app per a dispositius mòbils intel·ligents per potenciar l’experiència en línia en jocs compatibles. Quan el servei Nintendo Switch Online es llanci a la segona meitat de setembre, els membres tindran accés a característiques com:

 

 

No es cobrarà automàticament pel servei als usuaris de Nintendo Switch quan es llanci a la segona meitat de setembre. Per conèixer més informació sobre Nintendo Switch Online, visita la pàgina oficial de Nintendo Switch Online. Més detalls, incloent la data exacta de llançament, seran anunciats properament.

 

 

Més informació:

http://www.nintendo.es / https://www.nintendo.es/nintendoswitch / https://twitter.com/nintendoes

https://www.facebook.com/NintendoES / https://www.facebook.com/NintendoSwitchES

http://www.youtube.com/NintendoES / https://instagram.com/nintendoes/

https://www.instagram.com/NintendoSwitchES