Potser no seran els mesos més emocionants en quan a notícies, però el que no es pot negar en absolut és que els llançaments que ens faran plorar la Visa aquestes properes setmanes són d’una qualitat immillorable, sobretot en l’àmbit dels indies. I és que l’estiu és l’època perfecta tant per anunciar jocs independents en desenvolupament, per confirmar-ne el llançament o, perquè no, per gaudir-ne com si no hi hagués demà! Comencem amb les NTHNews!

 

  • Nova onada de novetats per a Nintendo Switch:  Robotics;Notes Elite (sense data ni format), Memories Off: Innocent Fille (igual que l’anterior), Neverout (en digital, sense data confirmada), Miles & Kilo (el 5 de Juliol en Digital, a un preu de 8 dòlars) i Paranautical Activity (a la eShop el 28 de Juny, a un preu de 8 dòlars).
  • Raging Justice s’actualitza a Nintendo Switch. A part d’incorporar un nou “Stunt Meter”, afegeix més opcions de control i nombroses millores de rendiment. Per a més informació, podeu visitar el Twitter dels seus desenvolupadors, Team17.
  • En forma de vídeo ens arriba la confirmació de The Color of Madness, la propera expansió DLC del “desquiciant” Darkest Dungeon. A PC i Mac arribarà demà mateix, el 19 de Juny. Per a Nintendo Switch encara no tenim data confirmada, però se sap que arribarà. De moment, aquí en teniu un petit tast.

 

 

  • I mentre es confirma la data de llançament de Dragon Ball FighterZ per a Nintendo Switch (al menys per a Japó: 27 de Setembre) i que aquest inclourà algunes noves característiques exclusives per a l’híbrida de Nintendo (permetrà lluitar amb un sol Joy-Con i facilitarà certs atacs mitjançant els botons L+R), Dragon Ball Xenoverse 2 ens confirma l’arribada de Super Baby 2 com a personatge jugable gràcies a un DLC que arribarà aquest Estiu. Sobredosi de “super saiyans”!
  • Steins;Gate Elite també té data de llançament en terres nipones: 20 de Setembre. A més, les primeres còpies del títol inclouran un codi del joc “retro” Famicolle ADV Steins;Gate. Recordem que aquí sabem que el joc acabarà arribant, però no tenim constància de quan, ni si inclourà el “regal” anteriorment comentat. A esperar…
  • I per fi una bona notícia per les nostres terres! Warriors Orochi 4 arribarà el 19 d’Octubre a Europa (i una mica abans a Amèrica, el 16). Aquí us deixem el tràiler de l’aventura:

 

 

  • I més confirmacions de dates! Runbow Deluxe per a Nintendo Switch acabarà arribant 3 de Juliol a través de la eShop de la consola, després d’haver retardat la seva data de llançament durant un període bastant considerable. Per altra banda, la seva versió en físic encara no té data de sortida, si bé se sap que serà durant el tercer trimestre d’aquest any i inclourà tots els DLC i un conjunt d’eganxines.
  • Sembla ser que WWE 2K19 no arribarà a Nintendo Switch. Avui s’ha presentat de forma oficial per a la resta de plataformes i en cap moment es fa menció al llançament per a l’híbrida de Nintendo, pel que és d’esperar que els/les possibles fans de la lluita lliure es quedaran sense. Se suposa que això és degut a la gran quantitat de problemàtiques que va tenir WWE 2K18 a la consola, que recordem que va ser un fracàs absolut de ventes degut a la gran quantitat de bugs i errors de rendiment del joc en si.
  • Per acabar, recordant que a partir de demà tindreu disponible el joc Flashback: 25th Anniversary (amb edició especial inclosa) i avui la gent de Meridiem Games ens n’ha compartit el tràiler oficial de llançament. Aquí el teniu. Moltes gràcies a tots/es per ser aquí dia rere dia i ens veiem demà!